Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Προφυλακιστέος o 43χρονος σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης (Video)

Συνελήφθησαν επίσης ένας Αλβανός φωτογράφος και ένας πιλότος

17 Μαρτίου 2021 15:43
Προφυλακιστέος o 43χρονος σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος σχεδιαστής μόδας που εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στη σόουμπιζ. Ο σχεδιαστής, που μετά τη σύλληψή του από την ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς υπήρχε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, τελικώς οδηγείται σύμφωνα με τη διαδικασία στις φυλακές.

Το εν λόγω ένταλμα σύλληψής του εκτελείται από το Τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης. Μαζί με τον 43χρονο νεαρό σχεδιαστή, να θυμίσουμε ότι συνελήφθησαν ένας φωτογράφος αλβανικής καταγωγής και ένας πιλότος. Ο Αλβανός φωτογράφος είναι προφυλακισμένος, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 8.000€.

Παίκτρια γνωστού ελληνικού ριάλιτι συνελήφθη για ναρκωτικά στον Βόλο

Σεισμό προκάλεσε στην showbiz η είδηση πως παίκτρια γνωστού ελληνικού ριάλιτι συνελήφθη για ναρκωτικά στον Βόλο αλλά και όπλα. Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, όπου αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του thesssaliatv.gr, σεισμός στη showbiz προκάλεσε η προχθεσινή σύλληψη του ζευγαριού στα Πλατανίδια, καθώς η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της ως παίκτρια σε ριάλιτι πριν πολλά χρόνια.

Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, όπου αποκαλύφθηκε ότι έκρυβαν κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 -12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share