Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Χαλκίδα: 63χρονος πέθανε μετά από πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα

Είχε προηγουμένως εξαφανιστεί και το πτώμα βρέθηκε μέσα στο αμάξι

16 Μαρτίου 2021 19:20
Τραγωδία στην Χαλκίδα: 63χρονος πέθανε μετά από πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγωδία συνέβη στην Χαλκίδα την Τρίτη (16/3), αφού ένας 63χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση του αυτοκινήτου του στη θάλασσα στην περιοχή της Υψηλής Γέφυρας Ευρίπου.

Χαλκίδα: Οι πρώτες πληροφορίες για το θάνατο του 63χρονου

Ο άνδρας εντοπίστηκε, όπως αναφέρει το evima.gr, νεκρός πριν από λίγο από Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας μέσα στο αυτοκίνητο του. Είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες και οι οικείοι του τον αναζητούσαν, οπότε ενημέρωσαν την Αστυνομία γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, με ένα ακόμη περιστατικό προηγουμένως να έχει σημάνει το συναγερμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 63χρονος φορούσε την ζώνη ασφαλείας. Το Λιμεναρχείο Χαλκίδας διεξάγει επίσης έρευνα για τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου μέσα στη θάλασσα.

Θρίλερ στη Χαλκίδα: Βρέθηκε πτώμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Χαλκίδα: Μια σοκαριστική κατάσταση επικρατεί στη Χαλκίδα, μετά την εύρεση ενός πτώματος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, με τις Αρχές να βρίσκονται ήδη εκεί και να ερευνούν τον χώρο.

Βρέθηκε πτώμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Χαλκίδα: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα, στη Χαλκίδα συναγερμός σήμανε το μεσημέρι σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, διότι σε ακατοίκητο σπίτι της οδού Ληλαντίων εντοπίστηκε πτώμα.

Στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Χαλκίδα έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβεστικοί, ανοίγοντας την εξώπορτα και αντικρίζοντας στο εσωτερικού το άψυχο σώμα, όπως σημειώνει το evima. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές διερευνούν τη μακάβρια υπόθεση.

Πάρος: Στο φως νέα στοιχεία για το πτώμα που εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή

Πάρος: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε στην Πάρο από παιδιά που είχαν πάει για αναρρίχηση και το εντόπισαν, με τις Αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν ένα φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το πτώμα που βρέθηκε στην Πάρο ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποιος είναι.

Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το πτώμα στην Πάρο.

Πάρος: Οι έρευνες της Αστυνομίας

Ειδικότερα, σιγά σιγά οι Αρχές, αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από το ανδρικό πτώμα που βρέθηκε τυχαία από περιπατητές, το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, σε δύσβατη περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεκρός ήταν ομογενής από την Αλβανία, ηλικίας 28 ετών. Διέμενε από το καλοκαίρι σε Μοναστήρι της Πάρου, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε φύγει από τη Μονή και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, τα τραύματα που έφερε ο νεκρός κυρίως στο κεφάλι εικάζεται ότι δεν προέρχονται από εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, φως στα αίτια του θανάτου του άνδρα θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στον Πειραιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share