Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη νεαρός άνδρας που είχε στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό

Είχε γίνει έλεγχος εξαρχής

16 Μαρτίου 2021 17:40
Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη νεαρός άνδρας που είχε στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό

Αγία Παρασκευή: Σε μεγάλη σύλληψη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στην Αγία Παρασκευή όταν μετά από έρευνα βρήκε εκρηκτικό μηχανισμό σε τσάντα ενός νεαρού.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες συνελήφθη γνωστός σχεδιαστής μόδας για διακίνηση ναρκωτικών σε άλλους καλλιτέχνες.

Σημειώθηκε μεγάλη σύλληψη.

Αγία Παρασκευή: Το χρονικό του περιστατικού

Από το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαρτίου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας ένας 20χρονος άνδρας ο οποίος μετά από έλεγχο στην Αγία Παρασκευή διαπιστώθηκε ότι βρέθηκαν πάνω του υλικά για εκρηκτικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα η τσάντα του περιείχε γκαζάκι και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό όπου και αμέσως οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και ξεκίνησαν οι έρευνες για να ξεκαθαρίσουν οι Αρχές με τι ακριβώς είχαν να κάνουν.

Όπως διαπίστωσαν, ο 20χρονος είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά και έδινε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Νωρίς σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου το πρωί οι Αρχές έκαναν και έρευνα στο σπίτι του χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι αξιόλογο.

Αρχικά, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο αν ο νεαρός είχε σχέση με άτομα που το προηγούμενο διάστημα τοποθετούσαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι, και τώρα επικεντρώνονται στο να αφορά περισσότερο σε θέματα δημόσια ασφάλειας.

Στο φως νέα καταγγελία: Παράγοντας κολύμβησης κακοποιούσε σεξουαλικά επί δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια

Καταγγελίες: Σοκ προκαλεί μία νέα καταγγελία που ήρθε στο φως για παράγοντα της κολύμβησης ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια.

Σημειώνεται ότι ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από μία καταγγελίες που ήρθε στο φως για τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε γίνει πριν 37 χρόνια.

Νέα καταγγελία στο φως.

Καταγγελίες: Το περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης των κοριτσιών

Το κουβάρι της φρίκης που έζησαν οι δυο αθλήτριες κολύμβησης άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη εβδομάδα και κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο 74χρονος (που ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων του ομίλου) συνελήφθη από τα στελέχη της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Τα δυο νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν ότι όταν ήταν 10 ετών, ο άνθρωπος αυτός τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Και δεν έγινε μια φορά. Επί δυο χρόνια, από το 2013 έως το 2015, ανέφεραν, ο παράγοντας αυτός τις ανάγκαζε σε αρρωστημένες πράξεις.

Μετά τη νέα σοκαριστική καταγγελία, οι αστυνομικοί του Ανηλίκων έβγαλαν ένταλμα και αφού έκαναν έφοδο στο σπίτι του και κατάσχεσαν και πορνογραφικό υλικό, τον συνέλαβαν.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και το Σάββατο ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share