Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο φως νέα καταγγελία: Παράγοντας κολύμβησης κακοποιούσε σεξουαλικά επί δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια

Έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί

16 Μαρτίου 2021 11:39
Στο φως νέα καταγγελία: Παράγοντας κολύμβησης κακοποιούσε σεξουαλικά επί δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια

Καταγγελίες: Σοκ προκαλεί μία νέα καταγγελία που ήρθε στο φως για παράγοντα της κολύμβησης ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια.

Σημειώνεται ότι ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από μία καταγγελίες που ήρθε στο φως για τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε γίνει πριν 37 χρόνια.

Νέα καταγγελία στο φως.

Καταγγελίες: Το περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης των κοριτσιών

Το κουβάρι της φρίκης που έζησαν οι δυο αθλήτριες κολύμβησης άρχισε να ξετυλίγεται την προηγούμενη εβδομάδα και κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο 74χρονος (που ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων του ομίλου) συνελήφθη από τα στελέχη της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Τα δυο νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν ότι όταν ήταν 10 ετών, ο άνθρωπος αυτός τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Και δεν έγινε μια φορά. Επί δυο χρόνια, από το 2013 έως το 2015, ανέφεραν, ο παράγοντας αυτός τις ανάγκαζε σε αρρωστημένες πράξεις.

Μετά τη νέα σοκαριστική καταγγελία, οι αστυνομικοί του Ανηλίκων έβγαλαν ένταλμα και αφού έκαναν έφοδο στο σπίτι του και κατάσχεσαν και πορνογραφικό υλικό, τον συνέλαβαν.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και το Σάββατο ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Νέες καταγγελίες για βιασμό και απόπειρες από πασίγνωστο ηθοποιό

Μέσα στο Μάρτιο, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα για πασίγνωστο πρωταγωνιστή, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο, ύστερα από καταγγελίες γυναικών για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις καταγγέλλουσες έχει καταθέσει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πρωταγωνιστή το 2008, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες από άλλες δύο γυναίκες για απόπειρα βιασμού το 2010 και το 2014. Τα όσα έχουν υποστηρίξει οι γυναίκες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας.

νέες καταγγελίες για βιασμό

Μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο λήψης καταθέσεων, ο ηθοποιός αναμένεται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων για να εκθέσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες. Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές αρχές ερευνούν μία άλλη καταγγελία για βιασμό, που φέρεται να έχει τελεστεί το 2020 από άλλον γνωστό ηθοποιό. Και αυτός αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να κληθεί για εξηγήσεις. Παράλληλα, διαβάστε εδώ κι άλλες καταγγελίες που αφορούν πρωταγωνιστή της «Έξαψης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share