Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του! (photo)

«Πάλεψες 5 μήνες» - Συγκινεί με το μήνυμά του

15 Μαρτίου 2021 19:51
Θρήνος για δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ - «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του! (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ράγισε καρδιές ο νεαρός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αντώνης Κρητικός, ο οποίος έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 58 ετών από κορωνοϊό. Ο ίδιος δημοσίευσε μία ανάρτηση προκειμένου να γνωστοποιήσει το θλιβερό αυτό γεγονός και να τον αποχαιρετήσει δημόσια. Επίσης, "έφυγε" από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουλούρης με την ΕΣΗΕΑ να εκδίδει ανακοίνωση για τον χαμό του.

Ο Αντώνης Κρητικός έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Είμαι πολύ υπερήφανος για εσένα. Αποδείχθηκε πως ήσουν τεράστιος μαχητής. Πέντε ολόκληρους μήνες πάλεψες σκληρά, έδωσες άνισο αγώνα για να βρεθείς και πάλι κοντά μας. Να γυρίσεις και πάλι στο σπίτι σου στην οικογένεια σου.

Όλοι σε περιμέναμε και πιστεύαμε θα τα καταφέρεις. Πέρασε όμως καιρός και εξαντλήθηκες. Ήθελες πολύ να κερδίσεις τη μάχη για τη ζωή. Όλοι το θέλαμε.

Τώρα πρέπει να υποσχεθείς πως από εκεί ψηλά θα μας προσέχεις και θα είσαι πάντα στο πλάι μας. Σε αγαπώ όσο τίποτα άλλο και θα σε αγαπώ άλλο τόσο από δω και πέρα. “Τα φιλιά μου σε εσένα και τα παιδιά μου” είχες πει στο τελευταίο σου μήνυμα στη μαμά. Καλό ταξίδι … σε αγαπάμε»

Θρήνος για δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Η δημοσίευση που είχε κάνει ο Αντώνης Κρητικός για τον κορωνοϊό και τον πατέρα του

Ο Αντώνης Κρητικός, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

«Μία προσευχή… Μετά από 12 μέρες σε περιορισμό και με τον φόβο να μη μας έχει αφήσει, από το πρώτο λεπτό αυτής της περιπέτειας, το να διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο σχόλια και «αναλύσεις» διαφόρων που ακόμα και σήμερα εμμένουν στην άποψη πως ο κορωνοιός είναι ένα ψέμα, προκαλεί οργή.

Όταν ο ιός χτύπησε την πόρτα του δικού μας σπιτιού πέρα από τον πυρετό, τους πόνους σε όλο το σώμα, την πρωτοφανή εξάντληση, τους πονοκεφάλους, τον έντονο βήχα, την αγευσία και την ανοσμία, όλα τα συμπτώματα δηλαδή που περιμένει ένας φορέας του ιού, μας κυρίευσε και ο φόβος.

Αυτό γιατί πρόκειται για έναν ιό ύπουλο που δεν υπολογίζει ηλικίες και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί… και αυτό είναι κάτι που το διαπιστώσαμε σύντομα.

Σήμερα περιμένουμε να χτυπήσει καθημερινά το τηλέφωνο από την εντατική του Σωτηρία προκειμένου να ακούσουμε μία θετική εξέλιξη, ένα νέο που θα μας κάνει να ελπίσουμε και να χαμογελάσουμε. Ο ιός «χτύπησε» εμένα, τη μητέρα μου, την αδελφή μου μα πιο σοβαρά «χτύπησε» τον μπαμπά μου. Πλέον μόνο ελπίζουμε…

προσευχόμαστε και ευχαριστούμε τους γιατρούς που παρά τις δυσκολίες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να νικήσουν τον ιό και να φέρουν τον μπαμπά πίσω στο σπίτι… στην οικογένεια του και σε εμάς που τον αγαπάμε και τον περιμένουμε να γυρίσει.

Για να αφήσουμε πίσω μας αυτό που ζήσαμε και να αποτελέσει μία κακή ανάμνηση, μία κακή παρένθεση που έκλεισε για την οικογένεια μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share