Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Παλλήνη: Εξαφανίστηκε 13χρονο κορίτσι

Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της

15 Μαρτίου 2021 09:59
Συναγερμός στην Παλλήνη: Εξαφανίστηκε 13χρονο κορίτσι

Εξαφάνιση: Συναγερμός σήμανε στην Παλλήνη διότι φαίνεται να εξαφανίστηκε ένα 13χρονο κορίτσι από την περιοχή με τις Αρχές να έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την εύρεση της.

Σημειώνεται ότι η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε μία μεγάλη τραγωδία για έναν 41χρονο Έλληνα που είχε εξαφανιστεί όπου εκείνος φαίνεται να είχε αποτεφρωθεί στη Γερμανία.

Εξαφάνιση: Ο συναγερμός από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές της Παλλήνης λόγω της εξαφάνισης μίας 13χρονης. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε Amber Alert, στις 11/03/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Παλλήνης, η Μαρία-Φιλοθέη Ν. 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 14/3/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και άμεσα προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. έχει ύψος 1.68 μ., είναι 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα με μωβ λουλούδια, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Η εξαφάνιση του κοριτσιού.

Τραγικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί!

Ανατρεπτικά είναι τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την αιφνίδια εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Λύση στο μυστήριο του εγκλήματος προσπαθούν να δώσουν οι Αρχές, για την μυστηριώδη εξαφάνιση στο Κορωπί, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, μίλησε για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στην εξαφάνισή της.

«Αυτή τη στιγμή γίνεται μία έρευνα γύρω από το Jumbo, την περιοχή δηλαδή που ήταν να πάει αρχικά, ενώ δυστυχώς έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες περιοχές, όπως το κέντρο της Αθήνας, ο Βόλος, η Λάρισα και η Πάτρα, περιοχές δηλαδή που έγιναν έρευνες και υπήρξαν μαρτυρίες.

Τραγικές εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί!

Δυστυχώς όλα τα στίγματα ήταν αρνητικά και παίρνουμε από την αρχή την πορεία που ακολούθησε για την συνέντευξη», υπογράμμισε ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Στις αδιάκοπες έρευνες που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή, περιλαμβάνονται και δύσβατα σημεία, με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Ντούγκα, να τονίζει ότι «Θα γίνει μία πολύ μεγάλη έρευνα γύρω από όλη την περιοχή από την οποία ελπίζουμε να βρεθούν και μάρτυρες.

Ανάμεσα στις μαρτυρίες, υπάρχει και εκείνη από τον υπάλληλο της Vodafone της περιοχής, όπου όπως αναφέρει ο ίδιος, η Άρτεμις πέρασε και ρώτησε προς τα πού είναι τα Jumbo», επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο δικηγόρος, αναφορικά με τις μαρτυρίες που είχαν καταγραφεί για το κέντρο της Αθήνας, τόνισε πως βγήκαν όλες αρνητικές και έτσι προσπαθούμε να πιάσουμε και πάλι το νήμα από την αρχή.

19χρονη Κορωπι

«Παίρνουμε βήμα-βήμα το τελευταίο στίγμα της και τις τελευταίες μαρτυρίες που την έχουν δει.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως αποκλείεται να έχει στήσει την »τέλεια» εξαφάνιση», σχολίασε.

Σχετικά με τις υποψίες του να έχει πέσει η Άρτεμις θύμα trafficking, o κ. Ντούγκας ανέφερε πως πλέον αυτό το ενδεχόμενο έχει σχεδόν αποκλειστεί.

«Το Σάββατο περιμένουμε μία πολύ μεγάλη έρευνα που θα γίνει και θα έχουμε νέα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να ξετυλίξουμε το κουβάρι της εξαφάνισης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share