Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Κρέστενα: Ηλικιωμένος "έχασε" τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο στα Καλυβάκια

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα δίκυκλο

14 Μαρτίου 2021 17:51
Τραγωδία στα Κρέστενα: Ηλικιωμένος

Τροχαίο: Μία μεγάλη τραγωδία έγινε στα Κρέστενα όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας "έχασε" τη ζωή του μετά από ένα τροχαίο που είχε με το δίκυκλο του.

Σημειώνεται ότι σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται και ο 23χρονος που είναι ο οδηγός του οχήματος ασφαλείας ο οποίος είχε σοβαρό τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Έγινε μεγάλο τροχαίο.

Τροχαίο: Το χρονικό του περιστατικού

Τη ζωή του έχασε ένας 81χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην είσοδο της Τοπικής Κοινότητας Καλυβακίων του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Ο ηλικιωμένος οδηγούσε ένα δίκυκλο το οποίο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό και ειδικότερα στο σημείο που είναι στην είσοδο της Τοπικής Κοινότητας και κοντά στο ποτάμι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.

Ο άτυχος οδηγός του δικύκλου που είναι από τα Μακρίσια και μένει με την οικογένειά του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής λόγω του ότι ένας άνθρωπος έφυγε τόσο άδικα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστύχηματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων.

Τροχαίο στην Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε σοβαρή σύγκρουση μεταξύ ΙΧ και μηχανής

Τροχαίο στην Πάτρα: Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη στην Πάτρα όπου φαίνεται να τραυματίστηκε ένας οδηγός μηχανής με το ΕΚΑΒ να σπεύδει άμεσα στο σημείο.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες στη Λακωνία πραγματοποιήθηκε τροχαίο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος μοτοσικλετιστής στην άσφαλτο.

Τροχαίο έγινε στη Πάτρα.

Τροχαίο στην Πάτρα: Το χρονικό του περιστατικού

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν οδηγό μηχανής σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Φιλοποίμενως στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του δικύκλου. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία όπως αναφέρει το dete.gr. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση σημειώθηκε όταν το ΙΧ παραβίασε το STOP.

Στη Πάτρα έγινε μεγάλο τροχαίο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share