Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πάτρα: "Χαμός" με κορωνοπάρτι σε οικοδομή - Έγιναν μαζικές συλλήψεις

Τεράστια τα πρόστιμα

14 Μαρτίου 2021 16:26
Πάτρα:

Κορωνοϊός: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα είναι αρκετά τραγική με αποτέλεσμα να επικρατούν ακόμη τα σκληρά μέτρα του lockdown όμως κάποιοι φαίνεται πως δεν τα ακολουθούν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΟΕΔΗΝ στο Δρομοκαϊτειο φαίνεται πως είναι δύσκολα τα πράγματα διότι βρέθηκαν 16 νέα κρούσματα.

Συνεχίζονται τα παράνομα πάρτι.

Κορωνοϊός: Το κορωνοπάρτι στην οικοδομή

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε προάστιο της Πάτρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του Γ΄ Αστυνομικού τΤμήματος, έπειτα από έλεγχο που έκαναν σήμερα τα ξημερώματα, σε ημιτελή οικοδομή, διαπίστωσαν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν διοργανώσει πάρτι, όπου διασκέδαζαν ως προσκεκλημένα, 93 άτομα, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού. Επιπλέον, από τους αστυνομικούς βεβαιώθηκαν στους τέσσερις άνδρες, καθώς και σε έναν ακόμα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 19.000 ευρώ, ενώ στους 93 συμμετέχοντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 27.900 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο ένας από τους συλληφθέντες και ο άνδρας που αναζητείται, είχαν συλληφθεί στις 8 Μαρτίου για διοργάνωση ακόμα ενός πάρτι στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας, με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 προσκεκλημένων.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Κορωνοϊός: Νέες συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι στο Ηράκλειο

Κανένας… κορωνοϊός δεν υπάρχει για ορισμένους και, κάπως έτσι, αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης σταμάτησαν ένα πάρτι, προχωρώντας σε δύο συλλήψεις, καθώς και πρόστιμα στους διοργανωτές.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, οι αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από μπαλωθιές στο Σκαλάνι, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν μία συγκέντρωση που έγινε για το φανταρικό ενός νεαρού, ενώ και στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση.

Κορωνοπάρτι Ηράκλειο

Κρήτη: Άλλο ένα... κορωνοπάρτι που εντόπισαν οι Αρχές

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Ο νεαρός είναι από άλλη περιοχή του Ηρακλείου, όμως έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου μέρους, καθώς θα μπορούσαν να γλεντήσουν μακριά από τον αστικό ιστό.

Παράλληλα, υπήρξε κι ακόμη ένα κορωνοπάρτι στην Αλικαρνασσό. Εκεί, οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share