Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Νέες συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι στο Ηράκλειο

Οι... μπαλωθιές τους πρόδωσαν

14 Μαρτίου 2021 11:14
Κορωνοϊός: Νέες συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι στο Ηράκλειο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Κανένας… κορωνοϊός δεν υπάρχει για ορισμένους και, κάπως έτσι, αστυνομικοί στο Ηράκλειο της Κρήτης σταμάτησαν ένα πάρτι, προχωρώντας σε δύο συλλήψεις, καθώς και πρόστιμα στους διοργανωτές.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, οι αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από μπαλωθιές στο Σκαλάνι, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν μία συγκέντρωση που έγινε για το φανταρικό ενός νεαρού, ενώ και στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση.

Κορωνοπάρτι Ηράκλειο

Κρήτη: Άλλο ένα... κορωνοπάρτι που εντόπισαν οι Αρχές

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 20 ενώ κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι καλεσμένοι διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Ο νεαρός είναι από άλλη περιοχή του Ηρακλείου, όμως έγινε η επιλογή του συγκεκριμένου μέρους, καθώς θα μπορούσαν να γλεντήσουν μακριά από τον αστικό ιστό.

Παράλληλα, υπήρξε κι ακόμη ένα κορωνοπάρτι στην Αλικαρνασσό. Εκεί, οι καλεσμένοι ήταν περίπου 10, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Σάλος στην Πάτρα με καρναβαλικό κορωνοπάρτι 200 ατόμων: «Ποτάρες» και βροχή από stories στο instagram (Video)

Σάλος επικρατεί στην Πάτρα με καρναβαλικό κορωνοπάρτι 200 ατόμων! Αναστάτωση έχουν προκαλέσει βίντεο που φιγουράρουν από χθες στα stories Πατρινών, αλλά και σε αναρτήσεις στα social media, σύμφωνα με τα οποία μεγάλο και ξέφρενο κορωνοπάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Περιβόλας, στην Πάτρα.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησαν στο "κατακόκκινο" την Αχαΐα και τα νοσοκομεία πιέζονται από το μεγάλο αριθμό νοσηλειών, σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν, όπως φαίνεται στα βίντεο πρόκειται για περίπου 200 άτομα, προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά και μουσική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεση του το thebest δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και... κομφετί.

Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: "Συνεχίζουμε ακάθεκτοι" με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει... "Ας τους πει κάποιος να φύγουν".

Το thebest έχει λάβει καταγγελία με αντίστοιχο υλικό από το πάρτι του Σαββάτου, με την υποσημείωση ότι δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες καθώς και την ακριβή διεύθυνση του χώρου όπου φέρονται να γίνονται τα πάρτι.

Πάντως τα ξημερώματα αναρτήθηκαν και stories στα social media αφήνοντας άφωνους άλλους χρήστες που δεν πίστευαν στα μάτια τους...

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share