Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε πολυκατοικία όπου μένει αστυνομικός

Ο μηχανισμός ευτυχώς δεν εξερράγη

14 Μαρτίου 2021 09:21
Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε πολυκατοικία όπου μένει αστυνομικός
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οι επιθέσεις τελειωμό δεν έχουν και, λίγο μετά από εκείνη σε υπηρεσία της Αστυνομίας στην Νέα Φιλαδέλφεια, σημειώθηκε ακόμη μία σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει αστυνομικός.

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες πληροφορίες για την επίθεση στην πολυκατοικία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, o μηχανισμός δεν εξερράγη, ωστόσο, από την καύση του εύφλεκτου υγρού προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα.. Κλιμάκιο της ασφάλειας Θεσσαλονικής περισυνέλλεξε τον μηχανισμό για να τον εξετάσει.

Επίθεση σε πολυκατοικία

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή σημειώθηκε παρόμοια επίθεση, και δύο αναρχικές οργανώσεις ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε και εξερράγη σε είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει αστυνομικός στις Συκιές.

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ: Επίθεση με μολότοφ στο σταθμό!

Συναγερμός επικράτησε την νύχτα της Παρασκευής (12/3) προς Σάββατο (13/3) στον ΣΚΑΪ, καθώς υπήρξε επίθεση με μολότοφ στο σταθμό από αγνώστους.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2:30 το πρωί του Σαββάτου, με τους δράστες να πετούν πέντε βόμες και να φεύγουν.

Επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Επίθεση με μολότοφ στο κανάλι του Φαλήρου

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του skai.gr, «τρείς άγνωστοι στις 2:22 το πρωί του Σαββάτου (13/3), πλησίασαν το κτίριο του ΣΚΑΪ από την πλευρά του Κηφισού . Οι δράστες κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτιρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Οι τρεις πέσαν μέσα στον περιβολο και δύο έξω απο τον φράχτη. Από τις μολότοφ προκληθηκε μαύρισμα στην περίφραξη του κτιρίου Οι φύλακες του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει».

ΣΚΑΙ: Έρχεται νέα ψυχαγωγική εκπομπή

Η Ελένη Ψυχούλη έρχεται στον ΣΚΑΪ με ένα διαφορετικό γευστικό ταξίδι στο βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο. Οι «Συνταγές Ψυχής» πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 14 Μαρτίου στον ΣΚΑΪ.

Αυτό το οδοιπορικό ξεκινά από τους ελαιώνες στο Νότιο Πήλιο. Παρ’ όλο που πολλοί δεν το γνωρίζουν, η καλλιέργεια της ελιάς είναι σημαντική εδώ και εκατοντάδες χρόνια σ’ αυτή την περιοχή. Οι γαλιάγρες, δηλαδή τα ελαιοτριβεία είναι διάσπαρτα παντού, ακόμη και πλάι στο νερό και επιβεβαιώνουν τη σύνδεση του... διαβάστε περισσότερα για την εκπομπή του ΣΚΑΙ στο Youweekly.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share