Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια εξερράγησαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Τριανδρία

Δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός

13 Μαρτίου 2021 23:20
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια εξερράγησαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Τριανδρία

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όταν έγινε μία μεγάλη έκρηξη σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Τριανδρία χωρίς όμως να υπάρχουν τραυματίες.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευή 12 Μαρτίου ξέσπασε ξαφνική φωτιά σε κρουαζιερόπλοιο στην Κέρκυρα όπου έσπευσαν άμεσα οι δυνάμεις.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 20:30 στη συνοικία Τριανδρία της Θεσσαλονίκης, όταν γκαζάκια εξερράγησαν σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Στρατηγού Δαγκλή.

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο για το γεγονός ενημερώθηκε η Πυροσβεστική λόγω μιας μιρκής εστίας φωτιάς.

Σύμφωνα με το GR Times, o εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από δυο γκαζάκια και με την έκρηξή του ακούστηκε πολύ δυνατός κρότος, που τρόμαξε τους ένοικους της πολυκατοικίας και των κοντινών κτηρίων.

Την ίδια στιγμή προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά η οποία κατασβήστηκε από τους ενοίκους, χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής, όχημα της οποίας βρέθηκε στο σημείο.

Αυτή την ώρα, γίνονται έρευνες στο σημείο για τη συλλογή και στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό ατόμων που συσχετίζονται με το περιστατικό.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο (Video)

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ακόμα μια τραγωδία είχαμε πριν λίγες μέρες και στη Κόρινθο, με γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από φωτιά που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το OPEN, εντός του κτιρίου βρέθηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, τα τρία εκ των οποίων είχαν, δυστυχώς, αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Γίνεται λόγος για τρεις άνδρες, πιθανών μετανάστες, 35 -40 ετών οι οποίοι είχαν βρει κατάλυμα στο εν λόγω κτίριο. Όπως δείχνουν όλα, τα τέσσερα άτομα είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν και φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

«Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 3 άτομα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Πίψου στη Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα» σημειώνεται στην ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share