Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας κρατούταν όμηρος σε αποθήκη - Είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό

Τι ζητούσαν οι δράστες

13 Μαρτίου 2021 14:31
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας κρατούταν όμηρος σε αποθήκη - Είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όταν οι Αρχές ανακάλυψαν έναν άνδρα που κρατούσαν παρά την θέληση του ενώ τον είχαν ξυλοκοπήσει αρκετά.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες σημειώθηκε και ένα άγριο έγκλημα όπου ένας άνδρας δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από τον γιο του.

Μεγάλη υπόθεση ομηρίας στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Η υπόθεση ομηρίας

Την απελευθέρωση αλλοδαπού άντρα που κρατούταν παρά τη θέλησή του σε αποθήκη στην περιοχή του Δενδροποτάμου πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Για την υπόθεση συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 37χρονου συνεργού του, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που έγινε πριν από μερικά 24ωρα σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Αττικής σχετικά με πιθανή αρπαγή νεαρού αλλοδαπού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε αποθήκη στον Δενδροπόταμο, όπου οι δράστες κρατούσαν χωρίς τη θέληση του 29χρονο, υπήκοο Ινδίας, απαιτώντας εκβιαστικά από συγγενικό του πρόσωπο την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Ο παθών, ο οποίος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο από γρονθοκοπήματα, απελευθερώθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου κράτησης του παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Έγκλημα στα Πατήσια: Ανατροπή με τη δολοφονία της γυναίκας - Το νέο σενάριο της Αστυνομίας

Ανατροπή μοιάζει να υπάρχει σχετικά με το έγκλημα των Πατησίων, με μια 84χρονη γυναίκα να δολοφονείται άγρια στην οδό Μηλιαράκη 46 και την υπόθεση να έρχεται στο φως σήμερα (8/3) το πρωί, αν και η Αστυνομία επεξεργάζεται διάφορα σενάρια γύρω από το συμβάν.

Την άτυχη ηλικιωμένη βρήκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα, ο γιος της, ο οποίος μένει μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, είπε στους αστυνομικούς ότι κοιμόταν βαριά και όταν ξύπνησε βρήκε νεκρή την μητέρα του.

Στο σημείο έσπευσε η σήμανση και κλιμάκιο από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας προκειμένου να λάβουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα τόσο από την πόρτα και το εσωτερικό του διαμερίσματος, όσο και από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ώστε να διαπιστώσουν πως οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν την ηλικιωμένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share