Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανήλικο κορίτσι χτυπήθηκε από γυμνά καλώδια κολώνας στον Άγιο Παντελεήμονα

"Το κορίτσι ζει από θαύμα!"

12 Μαρτίου 2021 18:25
Ανήλικο κορίτσι χτυπήθηκε από γυμνά καλώδια κολώνας στον Άγιο Παντελεήμονα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μαθήτρια 12 ετών χτυπήθηκε από γυμνά καλώδια κολώνας ηλεκτρισμού στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με φίλο της οικογένειας της 12χρονης, η κοπέλα καθόταν δίπλα στην κολώνα, η οποία είχε εκτεθειμένα καλώδια. Η μαθήτρια την έπιασε με το ένα χέρι, ενώ το άλλο ακουμπούσε σε σιδερένιο κάγκελο. Το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του και του γύρισε η γλώσσα. Ευτυχώς, η επέμβαση των φίλων της ήταν άμεση.

"Της άνοιξα το στόμα και της έβγαλα τη γλώσσα, την άφησα κάτω και της έδωσα νερό", ανέφερε φίλος της 12χρονης που βρέθηκε στο σημείο. Η κοπέλα μεταφέρθηκε αναίσθητη στο σπίτι της και από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο. "Δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να πατήσει δηλαδή το ένα πόδι της", σημειώνει η μητέρα της 12χρονης, η οποία ξεκαθαρίζει ότι το κορίτσι είναι ακόμα φοβισμένο.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας;

Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε στο Star πως "καταθέσαμε μήνυση στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη, για έκθεση σε κίνδυνο από υπόχρεο. Το κορίτσι ζει από θαύμα". Τέλος, οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι αλλοδαποί ξεγυμνώνουν τα καλώδια στις κολώνες για να φορτίζουν τα κινητά τους με αποτέλεσμα όσοι περνούν από δίπλα να βρίσκονται εκτεθειμένοι. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια καταγγελία 18χρονης που αφορά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share