Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Φωτιά τώρα σε κρουαζιερόπλοιο! (Video)

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

12 Μαρτίου 2021 16:14
Κέρκυρα: Φωτιά τώρα σε κρουαζιερόπλοιο! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά ξέσπασε σε κρουαζιερόπλοιο στη Κέρκυρα το μεσημέρι της Παρασκευής (12/3). Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στο λιμάνι της Κέρκυρας και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Επίσης, φωτιά ξέσπασε σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κτενά, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής (12/03).

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο (Video)

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Ξυλάδικα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ακόμα μια τραγωδία είχαμε πριν λίγες μέρες και στη Κόρινθο, με γυναίκα να χάνει τη ζωή της μετά από φωτιά που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το OPEN, εντός του κτιρίου βρέθηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, τα τρία εκ των οποίων είχαν, δυστυχώς, αφήσει την τελευταία τους πνοή.

Γίνεται λόγος για τρεις άνδρες, πιθανών μετανάστες, 35 -40 ετών οι οποίοι είχαν βρει κατάλυμα στο εν λόγω κτίριο. Όπως δείχνουν όλα, τα τέσσερα άτομα είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν και φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

«Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 3 άτομα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Πίψου στη Θεσσαλονίκη. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα» σημειώνεται στην ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter.

Συναγερμός στο Περιστέρι: Ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε φανοποιείο

Περιστέρι: Πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε μία μεγάλη φωτιά στο Περιστέρι με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν άμεσα στον χώρο για να τη σβήσουν.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου είχε ξεσπάσει μία μεγάλη πυρκαγιά σε υπόγειο ενός κτηρίου στη Μεταμόρφωση όπου και έγινε άμεσα η κατάσβεση της.

Περιστέρι: Που σημειώθηκε η μεγάλη φωτιά

Ειδικότερα φωτιά έχει ξεσπάσει σε φανοποιείο στο Περιστέρι, με την πυροσβεστική να έχει σπεύσει στο σημείο. Το φανοποιείο βρίσκεται στην οδό Πεισιστράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι των διαμερισμάτων εγκατέλειψαν τα σπίτια τους. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Όμως λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα η φωτιά φαίνεται πως τέθηκε υπό έλεγχο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share