Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός στο Ίλιον: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή - Οι εφιαλτικές στιγμές των κοριτσιών (Video)

Το χρονικό της φρίκης

11 Μαρτίου 2021 19:37
Βιασμός στο Ίλιον: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή - Οι εφιαλτικές στιγμές των κοριτσιών (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση της εξέτασης για τις δύο ανήλικες που έπεσαν θύμα βιασμού στο Ίλιον από δύο άνδρες, οι οποίοι τις παρέσυραν, τις μέθυσαν και στη συνέχεια με την χρήση βίας βίασαν τη μία και ασέλγησαν εις βάρος της άλλης. Επίσης, ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κω όταν ένα ανήλικο αγόρι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη

«Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα…», τονίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από του Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τονίζεται πως σύμφωνα με το πόρισμα, η 15χρονη φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της φρίκης

Σημειώνεται πως όλα έγιναν στις 3 Μαρτίου στην πλατεία στο Ίλιον και φαίνεται πως τα δυο κορίτσια, 15 ετών που είναι ξαδέρφες, γνώριζαν τους δυο νεαρούς. Ο 18χρονος και ο 25χρονος τις προσέγγισαν, τους προσέφεραν ποτό και αφού κατάφεραν να τις μεθύσουν, τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να κάνουν πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες βίασαν το ένα κορίτσι και ασέλγησαν στο άλλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 18χρονος βίασε και χτύπησε το 15χρονο κορίτσι στο μπάνιο του δωματίου, ενώ αδερφός του ασέλγησε στην ξαδέρφη της.

Μάλιστα, τα τραύματα που έφερε η 15χρονη ήταν τέτοια που χρειάστηκε 6ημερη νοσηλεία στο Παίδων προκειμένου να μπορέσουν να ιαθούν. Όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τα κορίτσια αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μετέφεραν τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων.

Εκεί, διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Παρά την κακή κατάστασή τους, τα κορίτσια μπόρεσαν να περιγράψουν στους αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων τους δράστες. Έτσι εντοπίστηκαν άμεσα οι δύο νεαροί και συνελήφθησαν ενώ αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο.

Ο 25χρονος είναι… παλιός γνώριμος των αρχών, αφού στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε ληστείες και ήταν έξω με όρους, ενώ ο 18χρονος προφυλακίστηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share