Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Στην εντατική βρέφος πέντε ημερών - Βρέθηκε θετική και η μητέρα του

Που θα πάει άλλο αυτή η κατάσταση

11 Μαρτίου 2021 17:11
Κορωνοϊός: Στην εντατική βρέφος πέντε ημερών - Βρέθηκε θετική και η μητέρα του

Κορωνοϊός: Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα με τον κορωνοϊό διότι αυξήθηκαν αρκετά τα κρούσματα τις τελευταίες ημέρες αλλά και οι εισαγωγές στις ΜΕΘ με την τελευταία να πρόκειται για ένα βρέφος.

Σημειώνεται ότι ο καθηγητής Αθανάσιος Τσακρής μίλησε για την κορύφωση του τρίτου κύματος στην Ελλάδα αλλά και για την πίεση που θα συνεχιστεί στα νοσοκομεία.

Βρέφος νοσηλεύεται στην εντατική.

Κορωνοϊός: Σε τι κατάσταση βρίσκεται το βρέφος και η μητέρα του

Βρέφος μόλις πέντε ημερών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega.

Το μωρό, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί θετικό ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού η μητέρα του ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Όπως μετέδωσε ο σταθμός, το μωρό παρακολουθείται από τους γιατρούς λόγω και του πρόσφατου περιστατικού με το μωρό που «έχασε» τη ζωή του από επιπλοκές κορωνοϊού.

Συνολικά, στα τρία νοσοκομεία Παίδων της Αττικής και στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 20 παιδιά, με ήπια συμπτώματα. Τα περισσότερα είναι ηλικίας Δημοτικού, επισημαίνει ο κ. Γιαννάκος και με αυτό το σχόλιο εφιστά την προσοχή στο «άνοιξε-κλείσε» τον σχολείων. Επαναλαμβάνει, τέλος, την αναγκαιότητα μαζικών προληπτικών και επαναλαμβανόμενων τεστ στα σχολεία, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

"Βόμβα" Κοτανίδου για τον κορωνοϊό: "Έχασε τον δρόμο η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων" - "Η κούραση μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις"

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share