Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Περιστέρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική

11 Μαρτίου 2021 10:15
Συναγερμός στο Περιστέρι: Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα

Περιστέρι: Συναγερμός σήμανε στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Μαρτίου όταν ξέσπασε δυνατή φωτιά σε διαμέρισμα της περιοχής.

Σημειώνεται ότι στη Λέσβο σημειώθηκε μία τραγωδία όπου ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του όταν τυλίχτηκε στις φλόγες σε μία αγροικία.

Φωτιά ξέσπασε στο Περιστέρι.

Περιστέρι: Το χρονικό του περιστατικού

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/3) στην Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Η φωτιά ξέσπασε επί της οδού Ανδριανουπόλεως και τα αίτια της μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι, ούτε διπλανά διαμερίσματα. Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα και η φωτιά κατεσβέσθη νωρίς το πρωί.

Συναγερμός στη Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο

Συναγερμός επικρατεί στη Ραφήνα, αφού μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) λίγο μετά τις 17:30 σε παλιό εργοστάσιο κεραμικών.

Φωτιά στη Ραφήνα: Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με το irafina.gr, το παλιό εργοστάσιο που βρίσκεται στη Διασταύρωση της Ραφήνας παραπλεύρως της Λεωφόρου Μαραθώνος έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Νέας Μάκρης, ενώ σπεύδουν και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, ενώ προ ημερών φωτιά ξέσπασε στο Αιγάλεω.

Φωτιά στο Καρπενήσι - Κοντά σε ξενοδοχείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο Καρπενήσι, καίγοντας δασική έκταση. Σύμφωνα με το evima, η φωτιά ξέσπασε μετά τις 15:30 το μεσημέρι και λόγω των ισχυρών ανέμων έχει πάρει διαστάσεις, φτάνοντας κοντά σε ξενοδοχείο. Στο σημείο ενεργούν από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Καρπενησίου, ενώ καταφθάνει και δύναμη από τη Φθιώτιδα.

«Η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα καίει στο κεφαλάρι του Καρπενησίου κοντά στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ”. Έχουμε ζητήσει και εναέριες δυνάμεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε καθώς σε λίγη ώρα θα νυχτώσει», δήλωσε ο δήμαρχος Καρπενησίου στο evima.

Φωτιά στο Καρπενήσι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share