Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Σύλληψη και τρίτου ατόμου για την επίθεση στον αστυνομικό

Η σύλληψη έγινε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία

11 Μαρτίου 2021 08:37
Νέα Σμύρνη: Σύλληψη και τρίτου ατόμου για την επίθεση στον αστυνομικό

Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, σχετικά με την επίθεση του αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. H επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Σύμφωνα με το Open TV, πρόκειται για το τρίτο άτομο που συλλαμβάνεται για το συγκεκριμένο γεγονός στη Νέα Σμύρνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ανήκει στον αντιεξουασιαστικό χώρο και μάλιστα φέρεται να έχει εμπλοκή σε αναρχική ομάδα με δράση. Μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είχαν συλληφθεί για την εμπλοκή τους στην επίθεση του γραφείου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Κατηγορείται ότι ήταν μέσα στα επεισόδια της άγριας επίθεσης του αστυνομικού στην πλατεία της Νέα Σμύρνης. Ωστόσο χθες νέα επεισόδια εξελίχθηκαν στην Νίκαια με πετροπόλεμο, φωτιές και χημικά

Οι προηγούμενες δύο συλλήψεις

Είχαν προηγηθεί δύο ακόμα συλλήψεις για την επίθεση του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Άλλοι τον είπαν «Ινδιάνο», άλλοι «δρομέα Ινδιάνο» και άλλοι «σπρίντερ», καθώς στα βίντεο από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη ξεχύθηκε τρέχοντας απίστευτα γρήγορα και ενώ η μάζα φαινόταν να οπισθοχωρεί, εκείνος όρμηξε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ και έριξε τον έναν αστυνομικό στο έδαφος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.

Η Αστυνομία έφτασε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 30χρονου χούλιγκαν. Πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για ελληνοϊρακινό, οργανωμένο οπαδό μεγάλης ομάδας της Αθήνας και η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του αφού κατέληξε σε έναν στενό κύκλο υπόπτων. Συνελήφθη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, ενώ -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- κρυβόταν σε αποθήκη στη Μαγούλα.

Παράλληλα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε βάρος του 22χρονου που συνελήφθη την Τρίτη, 9 Μαρτίου, στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share