Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: Έτσι πιάστηκε ο 22χρονος - Το χαμένο πορτοφόλι που τον «κάρφωσε»

Με αυτό τον τρόπο... την πάτησε

10 Μαρτίου 2021 20:18
Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: Έτσι πιάστηκε ο 22χρονος - Το χαμένο πορτοφόλι που τον «κάρφωσε»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο ξυλοδαρμός αστυνομικού στη διάρκεια των επεισοδίων της Νέας Σμύρνης έχει επιφέρει και μια σειρά από συλλήψεις, πρώτη σημαντικότερη εκ των οποίων του 22χρονου, που πρωτοστάτησε στο περιστατικό, με την Αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του από δικό του λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που τον οδήγησε στο μοιραίο λάθος και στη σύλληψή του. Ο 22χρονος πήγε να δηλώσει την απώλειά του, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόταν η ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη βρει το πορτοφόλι κι έτσι άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το πού βρισκόταν και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: Με αυτό τον τρόπο βρέθηκε ο 22χρονος στα «δίχτυα» των αστυνομικών

Ο 22χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τότε τον συνέλαβαν, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Ο νεαρός είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων και γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέσω αυτού μπορούν να φτάσουν στον δράστη που φαίνεται στο βίντεο, να τρέχει και να ρίχνει στο έδαφος τον αστυνομικό, λίγο πριν δεχτεί άγρια επίθεση από 70 άτομα.

Ο 22χρονος χούλιγκαν είναι ανάμεσα στους 16 συλληφθέντες από τα επεισόδια και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία. Στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού πήραν μέρος περίπου 70 άτομα: Τον ξυλοκόπησαν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και καδρόνια και νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο αστυνομικός φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι αυτό που τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι φορούσε κράνος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share