Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής στην περιοχή

10 Μαρτίου 2021 18:46
Συναγερμός στη Ραφήνα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στη Ραφήνα, αφού μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (10/3) λίγο μετά τις 17:30 σε παλιό εργοστάσιο κεραμικών.

Φωτιά στη Ραφήνα: Οι πρώτες πληροφορίες

Σύμφωνα με το irafina.gr, το παλιό εργοστάσιο που βρίσκεται στη Διασταύρωση της Ραφήνας παραπλεύρως της Λεωφόρου Μαραθώνος έχει γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Νέας Μάκρης, ενώ σπεύδουν και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, ενώ προ ημερών φωτιά ξέσπασε στο Αιγάλεω.

Φωτιά στο Καρπενήσι - Κοντά σε ξενοδοχείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο Καρπενήσι, καίγοντας δασική έκταση. Σύμφωνα με το evima, η φωτιά ξέσπασε μετά τις 15:30 το μεσημέρι και λόγω των ισχυρών ανέμων έχει πάρει διαστάσεις, φτάνοντας κοντά σε ξενοδοχείο. Στο σημείο ενεργούν από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Καρπενησίου, ενώ καταφθάνει και δύναμη από τη Φθιώτιδα.

«Η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα καίει στο κεφαλάρι του Καρπενησίου κοντά στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ”. Έχουμε ζητήσει και εναέριες δυνάμεις αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε καθώς σε λίγη ώρα θα νυχτώσει», δήλωσε ο δήμαρχος Καρπενησίου στο evima.

Φωτιά στο Καρπενήσι

Συναγερμός στο Κερατσίνι: Φωτιά ξέσπασε σε ξύλινο οικίσκο

Κερατσίνι: Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν φωτιά ξέσπασε στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα σε ξύλινη κατασκευή στην προβλήτα Καρβουνόσκαλα.

Συγκεκριμένα στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά έσπευσε το Λιμενικό και η Πυροσβεστική όπου και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να ελέγξουν την κατάσταση.

Φωτιά ξέσπασε στο Κερατσίνι.

Κερατσίνι: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου σε ξύλινο οικίσκο εμβαδού περίπου 30 τ.μ στην προβλήτα “ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΑΛΑ” του λιμένα Ικονίου Κερατσινίου. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική που προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργούν οι λιμενικές αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share