Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μετρό: Έκτακτο "λουκέτο" στο σταθμό "Πανεπιστήμιο"

Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό, χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

10 Μαρτίου 2021 12:04
Μετρό: Έκτακτο

Μετρό: Από τις 11:30 μπήκε έκτακτο λουκέτο στο σταθμό του μετρό "Πανεπιστήμιο" με εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι σοκάρει η περιγραφή του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη 9 Μαρτίου.

Μπήκε έκτακτο λουκέτο.

Μετρό: Ο λόγος που που κλείνει ο σταθμός "Πανεπιστήμιο"

Στις 11:30 έκλεισε εκτάκτως ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», κατόπιν εντολής της αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται κανονικά αλλά δεν θα πραγματοποιούν στάση.

Σημειώνεται ότι πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για σήμερα στα Προπύλαια. Στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη 1 μετά το μεσημέρι δίνουν ραντεβού καθηγητές, δάσκαλοι, μαθητές και φοιτητές.

Το σημείο συγκέντρωσης των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο θα είναι τα Προπύλαια. Καλέσματα για συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο έχουν απευθύνει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται «ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις» με ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να ζητούν «την κατάργηση του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την απόσυρση του Ν.4692/2020 και της Υπουργικής Απόφασης για την επιχειρούμενη αξιολόγηση». Και οι δύο ομοσπονδίες, μάλιστα, ανακοίνωσαν διευκολυντικές στάσεις εργασίας για όσα σχολεία είναι ανοιχτά.

Σάλος: Αστυνομικός σήκωσε πιστόλι στη Νέα Σμύρνη;

Ένα video από τη Νέα Σμύρνη δείχνει ένα αστυνομικό να βγάζει κάτι σαν όπλο και να σημαδεύει στην ευθεία.

Από το βράδυ της Τρίτης, εκτός από τα videos της επίθεσης στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη και των όσων ακολούθησαν με την συμπεριφορά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, κυκλοφορεί ευρέως μία φωτογραφία...

Μία φωτογραφία που αποτελεί στιγμιότυπο από ένα video που ανέβασε κάτοικος της περιοχής από την επέμβαση των αρχών σε γειτονιά, μετά το τέλος της επεισοδιακής συγκέντρωσης.

Σε αυτό, εκτός από τις βίαιες προσαγωγές που γίνονται, αποτυπώνεται και μία στιγμή που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

Στο 1:37 λοιπόν φαίνεται να είναι ένας αστυνομικός πάνω σε μηχανάκι να βγάζει κάτι που μοιάζει με όπλο (προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είναι αυτό) και να το έχει παράλληλα με τον δρόμο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στα social media υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, καθώς αρκετοί την συγκρίνουν με μία ανάλογη που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2008 από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share