Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος: Αστυνομικός σήκωσε πιστόλι στη Νέα Σμύρνη;

Τι πραγματικά συνέβη;

10 Μαρτίου 2021 10:18
Σάλος: Αστυνομικός σήκωσε πιστόλι στη Νέα Σμύρνη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα video από τη Νέα Σμύρνη δείχνει ένα αστυνομικό να βγάζει κάτι σαν όπλο και να σημαδεύει στην ευθεία.

Από το βράδυ της Τρίτης, εκτός από τα videos της επίθεσης στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη και των όσων ακολούθησαν με την συμπεριφορά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, κυκλοφορεί ευρέως μία φωτογραφία...

Μία φωτογραφία που αποτελεί στιγμιότυπο από ένα video που ανέβασε κάτοικος της περιοχής από την επέμβαση των αρχών σε γειτονιά, μετά το τέλος της επεισοδιακής συγκέντρωσης.

Σε αυτό, εκτός από τις βίαιες προσαγωγές που γίνονται, αποτυπώνεται και μία στιγμή που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

Στο 1:37 λοιπόν φαίνεται να είναι ένας αστυνομικός πάνω σε μηχανάκι να βγάζει κάτι που μοιάζει με όπλο (προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είναι αυτό) και να το έχει παράλληλα με τον δρόμο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στα social media υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, καθώς αρκετοί την συγκρίνουν με μία ανάλογη που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2008 από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Αστυνομικός χαστούκισε κοπέλα χωρίς να έχει κάνει τίποτα! (Video)

Ανεξέλεγκτη ήταν η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη ακόμα και μετά το τέλος των επεισοδίων. Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που μετέδωσε το KontraNews10 κατά την διάρκεια της προσαγωγής ατόμων που έγινε σε δρόμο κοντά στην πλατεία της περιοχής.

Σε αυτό φαίνεται ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ να χαστουκίζει μία κοπέλα, ενώ υπήρχε και μεγάλη ένταση με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και κατέγραφαν το περιστατικό. Εκπρόσωποι των ΜΜΕ κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν προπηλακισμό στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share