Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Αλλάζει ο καιρός και σταδιακά επιστρέφει ο Χειμώνας...» (Video)

Με βροχές θα κυλήσει ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

10 Μαρτίου 2021 09:03
Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Αλλάζει ο καιρός και σταδιακά επιστρέφει ο Χειμώνας...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός και σταδιακά επιστρέφει ο Χειμώνας, προειδοποίησε ο έμπειρος μετεωρολόγος. Για σήμερα Τετάρτη, 10 Μαρτίου, ο καιρός θα είναι βροχερός. Έτσι αρχικά στα βορειοδυτικά και στη συνέχεια στις περισσότερες δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας μας, θα έχουμε βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες, ενώ η θερμοκρασία θα είναι υψηλή από 17-19 βαθμούς. Για την Αττική η πρόβλεψη για βροχές είναι μικρή.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

Ενώ, σε μία έκτακτη προειδοποίηση προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρεται σε αρκετές ψυχρές εισβολές, που θα δυσχεράνουν τον καιρό για ορισμένες περιοχές το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού μέχρι και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/03)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 10/03! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open. Παράλληλα, διαβάστε εδώ περισσότερα για τον εμβολιασμό των ευπαθών ομάδων Α.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share