Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφάνιση 50χρονου μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν!

Σπαρακτική έκκληση από την κόρη του!

9 Μαρτίου 2021 19:13
Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφάνιση 50χρονου μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 50χρονου στην Αθήνα, με τον ίδιο να έχει φύγει μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

«Πού να τον βρούμε εμείς αυτή τη στιγμή; Αν έχει πάθει κάτι εμένα ποιος θα μου τον φέρει πίσω αυτή τη στιγμή; Κανείς… Ήταν σαν να μην με άκουγαν. Δεν το πιστεύω ότι μπορείς να πας στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά και να σε χάσουν. Αυτό δεν… δεν το διανοείται το μυαλό μου. Το έζησα πρώτη φορά. Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω…» ανέφερε η κόρη του 50χρονου στην εκπομπή Live News, με το συναγερμό να έχει σημάνει και στις Σέρρες.

Στην συνέχεια, η κόρη του 50χρονου ανέφερε πως: «Περιμένουμε να κάνουμε την εισαγωγή. Μετά επειδή είχαν τέσσερα κρούσματα μέσα ήδη στο παθολογικό, μας διώχνανε, δεν μας αφήνανε να μπούμε. Και πηγαινοερχόμασταν και στο τέλος μας φώναζαν κιόλας “τι θέλετε κάθε ένα λεπτό να μας πρήζετε;” Εντάξει; Αυτή είναι η συμπεριφορά…».

Εξαφάνιση 50χρονου: Ενεργοποιήθηκε και Missing Alert

Για την εξαφάνιση του 50χρονου ενεργοποιήθηκε Missing Alert. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 8.3.2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα, ο Κάουρας Νέστορας, 50 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κάουρα Νέστορα σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κάουρας Νέστορας έχει ύψος 1.72 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε καφέ-μπεζ παντελόνι και πράσινη-καφέ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share