Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Κατέβηκε ο άνδρας που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έκτο όροφο (video)

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ήθελε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη

9 Μαρτίου 2021 11:27
Θεσσαλονίκη: Κατέβηκε ο άνδρας που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έκτο όροφο (video)
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Θεσσαλονίκη: Έληξε ο συναγερμός που υπήρχε στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον έκτο όροφο μιας πολυκατοικίας.

Παράλληλα πριν λίγες μέρες σε ένα διαμέρισμα προκλήθηκε ισχυρή έκρηξη που διέμενε μέσα ένας ηλικιωμένος άνδρας που ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Έληξε ο συναγερμός με τον άνδρα.

Θεσσαλονίκη: Ο λόγος που αποπειράθηκε να πέσει

Σύμφωνα με το GRTimes Έληξε μετά από περίπου τρεις ώρες ο συναγερμός για τον άνδρα που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 6o όροφο οικοδομής, στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ο ίδιος δήλωσε στους ψυχολόγους και τους ειδικούς διαπραγματευτές που τον προσέγγισαν ότι ο λόγος που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια ήταν ο πρόσφατος χωρισμός τους και ότι είναι δύσκολα ψυχολογικά αναφέρει το grtimes.gr. Ο ίδιος ανέφερε ότι το 2008 πέθανε ο πατέρας του.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι κωφάλαλος, μένει στον τρίτο όροφο της οικοδομής. Βγαίνοντας από την πολυκατοικία και πριν μπει στο περιπολικό για να μεταφερθεί ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν και τελικά τον έπεισαν να μην πέσει στο κενό.

Δείτε το βίντεο:

Υπόθεση Lamanif: Το μεγάλο παζάρι για το «ροζ» βίντεο - To sms που αντάλλαξε η 30χρονη «αφέντρα» με ανταγωνιστή του ράπερ (photo)

Υπόθεση ράπερ Lamanif: Ένας πασίγνωστος μουσικός της ραπ, εξαιρετικά δημοφιλής στη νεολαία, φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή έναν άλλον μουσικό, τον Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του, για να βρεθεί μερικά εικοσιτετράωρα μετά σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η Realnews αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλαξε μέσω Ιnstagram η 30χρονη «αφέντρα» με τον διάσημο ράπερ, στον οποίο έστειλε το αποκαλυπτικό βίντεο. «Ε, στείλε ρεεε.

Μη μου κόψεις τα καλά. Με τις στάχτες. Στείλε, ρε, μη μασάς. Στείλε το καλό», της έγραφε εκείνος, με την 30χρονη να του απαντά: «Γνώμη μου, μην τον κάνεις διάσημο χωρίς λόγο! Αν τον ανεβάσεις, μόνο διάσημο θα τον κάνεις». Ο μουσικός συνεχίζει: «Ρε, θα το κόψω να μη φαίνεται, σε ικετεύω, στείλε. Ο,τι χάρη θέλεις, δεν μπορώωω», της γράφει.

Όπως υποστηρίζει η 30χρονη, μιλώντας στην «R» μέσω του δικηγόρου της, πρόκειται για έναν παιδικό φίλο της, που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της.

«Στις αρχές Φεβρουαρίου 2021, κάποιος παιδικός μου φίλος, ράπερ επίσης, μου ζήτησε επιτακτικά και συνεχόμενα να του δώσω το βίντεο από περιέργεια. Δέχθηκα πολύ μεγάλη πίεση, του έστειλα το επίμαχο βίντεο και του έκανα συστάσεις να μην ανέβει», λέει χαρακτηριστικά η 30χρονη.

Υπόθεση Lamanif

Μάλιστα προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να στραφεί νομικά τόσο κατά του διάσημου μουσικού και παιδικού φίλου της, υποβάλλοντας μήνυση για διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όσο και κατά του Lamanif, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, αφού, όπως υποστηρίζει, δεν τον εκβίασε ζητώντας του χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share