Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πηδήξει από τον 6ο όροφο

Θρίλερ στην συμπρωτεύουσα!

9 Μαρτίου 2021 10:08
Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πηδήξει από τον 6ο όροφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στις Αρχές για άνδρα ο οποίος απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από όροφο οικοδομής.

Το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Καλαμαριάς και αυτή την ώρα ειδικοί διαπραγματευτές έχουν ανέβει στον 6ο όροφο της οικοδομής προκειμένου να πείσουν τον άνδρα, ο οποίος είναι ηλικίας περίπου 30 ετών, να υποχωρήσει αναφέρει το grtimes.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είναι κωφάλαλος και αυτό που τον οδήγησε σε αυτήν την ενέργεια είναι ένας ερωτικός χωρισμός.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και ρίψη χημικών από την Αστυνομία

Συναγερμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, αφού σημειώθηκαν επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας (8/3) στην πόλη έξω από το ΑΠΘ, με την Αστυνομία να ρίχνει χημικά σε περίπου 100-150 άτομα, που επιχείρησαν να μπουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ομάδα κατάφερε να εισέλθει στο ΑΠΘ μέσω της Φιλοσοφικής, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, μετά και από όσα τελευταία έγιναν στην Αθήνα.

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες πληροφορίες για τα επεισόδια

Νωρίτερα, είχε γίνει κάλεσμα να μεταβεί κόσμο στην Πρυτανεία, η οποία τελεί υπό κατάληψη εδώ και δύο εβδομάδες. Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τις εισόδους του ΑΠΘ, ενώ πληφορορίες φέρουν τις Κατερίνα Νοτοπούλου και Δώρα Αυγέρη, βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, να κατευθύνονται προς την Πρυτανεία.

Στον αύλειο χώρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται ότι παρέμειναν για λίγη ώρα και στη συνέχεια αποχώρησαν. Στην Πρυτανεία παραμένουν αρκετοί εντός της κατάληψης και φωνάζουν συνθήματα, ενώ και μια άλλη ομάδα είναι στην παλιά Φιλοσοφική Σχολή και στην πλατεία Χημείου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share