Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανόρμου: Έρευνα για αστυνομικούς που έσπασαν το φανάρι παρκαρισμένου αμαξιού (Video)

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

9 Μαρτίου 2021 09:24
Πανόρμου: Έρευνα για αστυνομικούς που έσπασαν το φανάρι παρκαρισμένου αμαξιού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο περιστατικό απαράδεκτης συμπεριφοράς από πλευράς αστυνομικών, που δεν τιμά καθόλου την ΕΛ.ΑΣ., σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Πανόρμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μηχανάκια με άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ έκαναν περιπολίες στα στενά της περιοχής, όταν ένας από τους άνδρες που επέβαινε σε ένα από τα μηχανάκια, χτύπησε με το γκλοπ του, το φανάρι παρκαρισμένου οχήματος.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σπάνε αυτοκίνητο στην Πανόρμου. Γιατί έτσι! Γιατί έχει αριστερές πινακίδες! Το περιστατικό εντάσσεται προς διερεύνηση στην ΕΔΕ που διατάχθηκε για το περιστατικό ξυλοδαρμού του 29χρονου την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να εντοπιστούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται.

Νέα ένταση στην Πανόρμου: Επεισόδια με κρότου λάμψης και προσαγωγές

Νέα ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) στο κέντρο της Αθήνας και, συγκεκριμένα, στην Πανόρμου, με περίπου 100 άτομα να έρχονται σε σύγκρουση με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, έξω από το Μετρό έγινε συγκέντρωση αυτών των ατόμων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για όσα συνέβησαν την Κυριακή (7/3) στην Νέα Σμύρνη.

Επεισόδια στην Πανόρμου: Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πλευρά της Αστυνομίας, έγινε χρήση κρότου λάμψης από την αστυνομία, ενώ έχουν γίνει και τρεις προσαγωγές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share