Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε αποθήκη στο Αιγάλεω

Συναγερμός στην περιοχή

8 Μαρτίου 2021 19:22
Φωτιά σε αποθήκη στο Αιγάλεω
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο Αιγάλεω, με δυνάμεις της πυροσβεστικής άμεσα να συρρέουν στο σημείο, ώστε να την κατασβέσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει ξεσπάσει σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην συμβολή των οδών Αγίας Άννης και Καστοριάς, με μια φωτιά πρόσφατα να έχει σημειωθεί στο Καρπενήσι κοντά σε ξενοδοχείο.

Φωτιά σε αποθήκη στο Αιγάλεω

Φωτιά στο Αιγάλεω: Οι πρώτες πληροφορίες

Από τη φωτιά δεν κινδυνεύουν σπίτια τα οποία βρίσκονται γύρω από την αποθήκη ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ατόμων.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Σοκ στο Αιγάλεω: Νεκροί 25χρονος και 30χρονος σε τραγικό τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγάλεω, αφού ένας 25χρονος κι ένας 30χρονος βρήκαν φρικτό θάνατο σε τροχαίο στην περιοχή, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Αιγάλεω: Έτσι έγινε το τραγικό συμβάν με δύο νεαρούς νεκρούς

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (23/2) στην περιφερειακή του Αιγάλεω. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι μηχανές μεγάλου κυβισμού στις οποίες επέβαιναν οι δύο νεαροί συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα και οι δύο οδηγοί.

Τροχαίο στο Αιγάλεω

Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, ήταν γνωστός YouTuber, φέρνοντας θλίψη στον κόσμο του διαδικτύου.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Άνδρας "έχασε" τη ζωή του όταν έπεσε πάνω σε δέντρο

Χαλκιδική: Μία μεγάλη τραγωδία συνέβη στη Χαλκιδική όπου ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε.

Συγκεκριμένα ένας άνδρας στη Χαλκίδα απεβίωσε μετά από τροχαίο όπου ο ίδιος "καρφώθηκε" πάνω σε δέντρο και πινακίδα σήμανσης.

Μια μεγάλη τραγωδία έγινε στην Χαλκιδική.

Χαλκιδική: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (21-02-2021), σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πρώτο συνέβη στην Ημαθία, όταν γύρω στις 20.00 το βράδυ, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος σε παράλληλο δρόμο της Εγνατίας Οδού, από Κεφαλοχώρι προς Κουλούρα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν, κατόπιν επιχείρησης, νεκρό τον 69χρονο.

Το δεύτερο τροχαίο

Τρεις ώρες αργότερα, κοντά στην Ιερισσό Χαλκιδικής, σημειώθηκε το δεύτερο τροχαίο. Όπως ανακοινώθηκε, Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας εκτός οδοστρώματος σε δέντρο και πινακίδα σήμανσης. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 42χρονου αλλοδαπού οδηγού του. Τα ακριβή αίτια των δύο δυστυχημάτων ερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share