Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Πατήσια: Ανατροπή με τη δολοφονία της γυναίκας - Το νέο σενάριο της Αστυνομίας

Ποια λεπτομέρεια εξετάζουν οι Αρχές;

8 Μαρτίου 2021 19:05
Έγκλημα στα Πατήσια: Ανατροπή με τη δολοφονία της γυναίκας - Το νέο σενάριο της Αστυνομίας
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατροπή μοιάζει να υπάρχει σχετικά με το έγκλημα των Πατησίων, με μια 84χρονη γυναίκα να δολοφονείται άγρια στην οδό Μηλιαράκη 46 και την υπόθεση να έρχεται στο φως σήμερα (8/3) το πρωί, αν και η Αστυνομία επεξεργάζεται διάφορα σενάρια γύρω από το συμβάν.

Την άτυχη ηλικιωμένη βρήκε νεκρή, πεσμένη στο πάτωμα, ο γιος της, ο οποίος μένει μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, είπε στους αστυνομικούς ότι κοιμόταν βαριά και όταν ξύπνησε βρήκε νεκρή την μητέρα του.

Στο σημείο έσπευσε η σήμανση και κλιμάκιο από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας προκειμένου να λάβουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα τόσο από την πόρτα και το εσωτερικό του διαμερίσματος, όσο και από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ώστε να διαπιστώσουν πως οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν την ηλικιωμένη.

Έγκλημα στα Πατήσια: Το νέο σενάριο που επεξεργάζεται η Αστυνομία

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της 84χρονης ήταν ασφυκτικός, καθώς βρέθηκε ένα κομμάτι υφάσματος στο στόμα της. Με αυτόν τον τρόπο, εκτιμάται, ότι ο δράστης ή οι δράστες της έκλεισαν το στόμα για να μην ακουστούν οι φωνές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν άκουσαν φασαρία, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο, κάτι που παραπέμπει σε ληστεία μετά φόνου. Ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή και η έρευνα της αστυνομίας θα δείξει τι ακριβώς συνέβη στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της οδού Μηλιαράκη.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι η ηλικιωμένη γυναίκα να κατέβηκε στον φούρνο για να ψωνίσει και κάποιος ή κάποιοι να την ακολούθησαν για να τη ληστέψουν. Έτσι, όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, της επιτέθηκαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share