Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Υπόθεση Lamanif: Το μεγάλο παζάρι για το «ροζ» βίντεο - To sms που αντάλλαξε η 30χρονη «αφέντρα» με ανταγωνιστή του ράπερ (photo)

«Εμφύλιος» στην ραπ...

8 Μαρτίου 2021 09:02
Υπόθεση Lamanif: Το μεγάλο παζάρι για το «ροζ» βίντεο - To sms που αντάλλαξε η 30χρονη «αφέντρα» με ανταγωνιστή του ράπερ (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπόθεση ράπερ Lamanif: Ένας πασίγνωστος μουσικός της ραπ, εξαιρετικά δημοφιλής στη νεολαία, φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση διαρροής ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή έναν άλλον μουσικό, τον Lamanif, κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του, για να βρεθεί μερικά εικοσιτετράωρα μετά σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Η Realnews αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλαξε μέσω Ιnstagram η 30χρονη «αφέντρα» με τον διάσημο ράπερ, στον οποίο έστειλε το αποκαλυπτικό βίντεο. «Ε, στείλε ρεεε.

Μη μου κόψεις τα καλά. Με τις στάχτες. Στείλε, ρε, μη μασάς. Στείλε το καλό», της έγραφε εκείνος, με την 30χρονη να του απαντά: «Γνώμη μου, μην τον κάνεις διάσημο χωρίς λόγο! Αν τον ανεβάσεις, μόνο διάσημο θα τον κάνεις». Ο μουσικός συνεχίζει: «Ρε, θα το κόψω να μη φαίνεται, σε ικετεύω, στείλε. Ο,τι χάρη θέλεις, δεν μπορώωω», της γράφει.

Όπως υποστηρίζει η 30χρονη, μιλώντας στην «R» μέσω του δικηγόρου της, πρόκειται για έναν παιδικό φίλο της, που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της.

«Στις αρχές Φεβρουαρίου 2021, κάποιος παιδικός μου φίλος, ράπερ επίσης, μου ζήτησε επιτακτικά και συνεχόμενα να του δώσω το βίντεο από περιέργεια. Δέχθηκα πολύ μεγάλη πίεση, του έστειλα το επίμαχο βίντεο και του έκανα συστάσεις να μην ανέβει», λέει χαρακτηριστικά η 30χρονη.

Υπόθεση Lamanif

Μάλιστα προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να στραφεί νομικά τόσο κατά του διάσημου μουσικού και παιδικού φίλου της, υποβάλλοντας μήνυση για διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όσο και κατά του Lamanif, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, αφού, όπως υποστηρίζει, δεν τον εκβίασε ζητώντας του χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share