Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Υπόθεση Lamanif: Δικηγόρος 30χρονης - «Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ, την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο!»

«Είναι ένα σκεύασμα δικό του...»

7 Μαρτίου 2021 18:56
Υπόθεση Lamanif: Δικηγόρος 30χρονης - «Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ, την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο!»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπόθεση Lamanif: Το πρωί της Κυριακής, ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι δημοσίευσε το ροζ βίντεο με τον ράπερ, συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Ο δικηγόρος, Μιχάλης Βέρρος πήρε θέση σε όλα αυτά που ακούγονται και έσπευσε φυσικά να υποστηρίξει την πελάτισσα του.

Συγκεκριμένα είπε: «Η υπόθεση είναι στο στάδιο της έρευνας και ούτε καν στην προανάκριση. Αυτό είναι μία ανακρίβεια δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση, είναι ένα σκεύασμα δικό του, ένα ψέμα που το είπε για λόγους δημοσιότητας.

Την ίδια ημέρα της εξαφάνισης του κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και αφού είναι πολύ νέος το τραγούδι θα έπρεπε να είχε λίγες χιλιάδες και σήμερα έχει εκατομμύρια».

Ράπερ Lamanif

Αμέσως μετά, ο δικηγόρος τοποθετήθηκε και για το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκεται η 30χρονη κοπέλα: «Δεν μπορεί να έρχεται και να καταγγέλλει κυκλώματα με αφέντρες ενώ δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Φυσικά κανένας δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε μία τέτοια προσωπική του στιγμή, στο διαδίκτυο.

Σαν αδίκημα πρέπει να υπάρχει η προϋπόθεση ότι δεν υπήρχε η θέληση του, η πελάτισσα μου το έδωσε σε ένα φίλο. Αυτά τα παιδιά ήταν 3-4 ημέρες μαζί και δεν υπήρχε λεπτό που να μην το βιντεοσκοπούσαν. Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ. Ο ράπερ την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο, ο διασυρμός είναι και για τους δύο.

Εμείς δεχόμαστε την ευθύνη, έκανε λάθος που έδωσε το βίντεο, η ίδια ενδιαφέρθηκε μετά την εξαφάνιση δεν το άφησε έτσι. Φυσικά δεν ήθελε να προκαλέσει αναταραχή και να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό τον άνθρωπο…».

Υπόθεση Lamanif: Σαδομαζοχιστικό σ#ξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική - Σκοτεινό κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού ράπερ (Video)

Η υπόθεση της πολυήμερης εξαφάνισης του ράπερ Lamanif είχε αίσιο τέλος. Ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας φτάνει στα ίχνη ενός σκοτεινού κυκλώματος το οποίο περιλαμβάνει ναρκωτικά, ακραίο σ#ξ και εκβιασμούς.

Σαδομαζοχιστικό σ#ξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική. Σε αυτό το σκοτεινό τρίπτυχο καταλήγει η έρευνα των αστυνομικών οι οποίοι προσπαθούν να διαπιστώσουν τον μηχανισμό του εκβιασμού που κρύβεται πίσω από την ψυχολογική κατάρρευση και την πρόσκαιρη εξαφάνιση του νεαρού ράπερ από την Θεσσαλονίκη.

Ο Μάνος Σφακιανάκης, πρόεδρος του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας, μίλησε στο Star και δήλωσε για το θέμα: «Αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο, είναι το σ#ξ τόρσιον, είναι οι εκβιασμοί μετά από ερωτικές πράξεις. Είναι ένα φαινόμενο που δυστυχώς έχει να κάνει με νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια τα οποία εκβιάζονται είτε για να δώσουν χρήματα, είτε για να κάνουν πράξεις και κάποια πράγματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα ο μουσικός, ο οποίος προς το παρόν αγωνίζεται ακόμα να συνέλθει από την περιπέτεια που πέρασε θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα υποβάλει μηνύσεις.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας το σκοτεινό κύκλωμα

Ο 24χρονος τράπερ Λαμανίφ που βρέθηκε μπλεγμένος στην δίνη του ανελέητου πολέμου για την κυριαρχία στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, δεν άντεξε την δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο το οποίο ανέτρεπε το σκληρό του προφίλ απαθανατίζοντας τον σε υποτακτικές ερωτικές σκηνές με αφέντρα του σ#ξ.

Η δίωξη εκβιαστών εκτιμά ότι η έρευνα της υπόθεσης θα ξεπεράσει τα στενά όρια της Θεσσαλονίκης και θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Στόχος των αρχών είναι να σπάσουν τη σιωπή ώστε να αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά αυτού του περιθωριακού κόσμου.

TAGS
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share