Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα!

Οκτώ προσαγωγές - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

7 Μαρτίου 2021 16:41
Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκαν κατά τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους για χρήση μάσκας, αποστάσεις και μη νόμιμες μετακινήσεις.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους αγνώστους με γκλοπ, ενώ έγιναν και 8 προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Επίσης, ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν χθες το Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της νέας συγκέντρωσης υποστήριξης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που πραγματοποιούν αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Συναγερμός στο Σύνταγμα: Επεισόδια με χημικά μεταξύ αρνητών των μέτρων και της Αστυνομίας

Σύνταγμα: Επεισόδια πραγματοποιούνται στο Σύνταγμα ανάμεσα σε αρνητές των μέτρων κατά του κορωνοϊού αλλά και της Αστυνομίας όπου και γίνεται χρήση χημικών.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει στο τραπέζι την αλλαγή των εμβολιασμών που θα γίνεται στους πολίτες με αποτέλεσμα να γίνεται σε εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται αρκετά επεισόδια στο Σύνταγμα με τους αρνητές κατά των μέτρων με αποτέλεσμα η Αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές.

Επεισόδια γίνονται στο Σύνταγμα.

Σύνταγμα: Η κατάσταση που επικρατεί

Ειδικότερα στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής είχαν δώσει ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος ομάδες αρνητών, έτσι ώστε να διαδηλώσουν κατά των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Από τα πρώτα λεπτά υπήρχε ένταση στον χώρο, με τους συγκεντρωμένους λίγο μετά τις 16:15 να κινούνται προς το μέρος των δυνάμεων της αστυνομίας που ήταν στον χώρο, πετώντας τους διάφορα αντικείμενα – μεταξύ των οποίων νεράτζια και πορτοκάλια – ενώ στη συνέχεια το θερμόμετρο ανέβηκε κι άλλο.

Μάλιστα έγινε και χρήση χημικών, ενώ η αστυνομία κυνήγησε αρκετούς από τους διαδηλωτές στους γύρω δρόμους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share