Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Έξαλλος ο αδερφός του! Η παρέμβαση στην εκπομπή της Χρηστίδου (Video)

Η απάντησή του για το περιεχόμενο εφημερίδας σχετικά με τις ερωτικές επιστολές

7 Μαρτίου 2021 14:32
Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Έξαλλος ο αδερφός του! Η παρέμβαση στην εκπομπή της Χρηστίδου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» μετά την προβολή του θέματος για το κρυφό «κρησφύγετο» του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ερωτικές επιστολές που φέρεται να έχει λάβει έκανε ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ» όπου και δημοσιεύθηκαν αποσπάσματα από τις ερωτικές επιστολές που φέρεται να είχε ανταλλάξει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ακόμη και με μαθητές του.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ανέφερε ακόμη ότι υπήρχε κρυφό «κρησφύγετο» στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας που έμενε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου, όπου και φυλασσόταν μεγάλο μέρος του προσωπικού αρχείου του.

Αυτό μάλιστα κινητοποίησε τις Αρχές που έκαναν νέα έρευνα στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη και κατάσχεσαν κούτες με προσωπικά αντικείμενα και αλληλογραφία του.

Ωστόσο, ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Λιγνάδης με παρέμβασή του στην εκπομπή βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης και ανέφερε: «Περιήλθε στη γνώση μου ότι στην εκπομπή σας προβλήθηκε ένα έντυπο υλικό της κατεφημισμό εφημερίδας “Μπαμ”, το οποίο αποκτήθηκε υπόπτως και παρανόμως από τον κατεφημισμό αρχισυντάκτη της εφημερίδας. Αυτό το υλικό δεν έχει θεσμική υπόσταση, εφόσον δεν αποκτήθηκε θεσμικά. Αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις και επεξεργασίες…

Το δε περιεχόμενό του είναι αναξιόπιστο και φαύλο από όλες τις απόψεις. Είναι αναξιόπιστο και γελοίο. Μία εκ των επιστολών που αναγνώστηκε και αναπαρήχθην είναι από φίλη του αδελφού μου και το περιεχόμενο της είναι ερωτοσατυρικό και αστείο. Αναφέρομαι σε ένα ποίημα που δημοσιεύθηκε και είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα έχουν την ίδια γελοιότητα.

Θα σας συνιστούσα να είμαστε προσεχτικοί γιατί έχουμε καταπατημένα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα εδώ. Πρέπει να υπάρχει ευαισθησία στο λειτούργημα που ασκείτε γιατί διαμορφώνετε την κοινή γνώμη. Οι καιροί δεν είναι υγιής είναι πονηροί», είπε ο Γιάννης Λιγνάδης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share