Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος στην Πάτρα με καρναβαλικό κορωνοπάρτι 200 ατόμων: «Ποτάρες» και βροχή από stories στο instagram (Video)

Πρόλαβαν και έφυγαν στα χωράφια!

7 Μαρτίου 2021 13:09
Σάλος στην Πάτρα με καρναβαλικό κορωνοπάρτι 200 ατόμων: «Ποτάρες» και βροχή από stories στο instagram (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος επικρατεί στην Πάτρα με καρναβαλικό κορωνοπάρτι 200 ατόμων! Αναστάτωση έχουν προκαλέσει βίντεο που φιγουράρουν από χθες στα stories Πατρινών, αλλά και σε αναρτήσεις στα social media, σύμφωνα με τα οποία μεγάλο και ξέφρενο κορωνοπάρτι έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή της Περιβόλας, στην Πάτρα.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ενώ βρισκόμαστε εν μέσω lockdown λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού που οδήγησαν στο "κατακόκκινο" την Αχαΐα και τα νοσοκομεία πιέζονται από το μεγάλο αριθμό νοσηλειών, σύμφωνα πάντα με τα βίντεο που αναρτήθηκαν, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν, όπως φαίνεται στα βίντεο πρόκειται για περίπου 200 άτομα, προκειμένου να διασκεδάσουν με ποτά και μουσική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεση του το thebest δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις ούτε μάσκες. Βασικά αξεσουάρ ήταν αποκριάτικα καπέλα και... κομφετί.

Μάλιστα σε κάποια λεζάντα οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: "Συνεχίζουμε ακάθεκτοι" με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει... "Ας τους πει κάποιος να φύγουν".

Το thebest έχει λάβει καταγγελία με αντίστοιχο υλικό από το πάρτι του Σαββάτου, με την υποσημείωση ότι δεν ήταν το μοναδικό που έγινε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες καθώς και την ακριβή διεύθυνση του χώρου όπου φέρονται να γίνονται τα πάρτι.

Πάντως τα ξημερώματα αναρτήθηκαν και stories στα social media αφήνοντας άφωνους άλλους χρήστες που δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Συναγερμός στο Ρέθυμνο: Έκαναν ανενόχλητοι κορωνοπάρτι με 200 άτομα σε... χώρο εκδηλώσεων

Κορωνοϊός: Συνεχίζεται η δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα όπου καθημερινά ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν και άλλα μέτρα για την εξάπλωση του.

Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από πρωινή ομιλία που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου μίλησε για την πιθανότητα ανοίγματος του λιανεμπορίου.

Συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο σήμανε συναγερμός όταν άτομα διοργάνωσαν κορωνοπάρτι με 200 καλεσμένους σε ορεινό χωριό σε μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.

Έγινε μεγάλο πάρτι στο Ρέθυμνο.

Κορωνοϊός: Το κορωνοπάρτι στο Ρέθυμνο

Ειδικότερα ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, εν μέσω κορωνοϊού και των απαγορεύσεων που ισχύουν για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς πραγματοποιήθηκε σε ορεινό χωριό του νομού Ρεθύμνου την περασμένη Κυριακή κοινωνική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 200 άτομα - σύμφωνα με άλλες πληροφορίες περισσότερα από τριακόσια - και μάλιστα με την παρουσία πολύ γνωστής καλλιτέχνιδας..

Η εκδήλωση έγινε σε γνωστό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων, νυχτερινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του rethnea.gr, η κινητικότητα στον συγκεκριμένο χώρο έγινε αντιληπτή από αστυνομικούς, οι οποίοι λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους και για να μην σημειωθούν έκτροπα δεν παρενέβησαν. Συγκέντρωσαν όμως αποδεικτικό υλικό, συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου οι διοργανωτές, σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, ασκήθηκε δίωξη εις βάρος τους για παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Στο Ρέθυμνο έγινε μεγάλο πάρτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έλαβε χώρο σε μια περίοδο κατά την οποία ο νομός Ρεθύμνου από τις 13 Φεβρουαρίου έχει τεθεί σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (στο κόκκινο) εξ αιτίας της σοβαρής διασποράς του νέου κορονοϊού κι ενώ καθημερινά καταγράφεται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων covid-19 στον νομό.

Καθημερινές δε είναι οι εκκλήσεις των ειδικών αλλά και των τοπικών αρχών προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού και για την προστασία από τον covid-19 προκειμένου να αποκατασταθεί η επιδημιολογική εικόνα του νομού και να αποφευχθούν περαιτέρω υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share