Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ένταση στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - Ξεκίνησε η καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ

Υπάρχουν μεγάλες συμπλοκές

5 Μαρτίου 2021 19:13
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ένταση στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - Ξεκίνησε η καταδίωξη από την ΕΛ.ΑΣ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Μεγαλώνουν οι εντάσεις στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στους διαδηλωτές και την Ελληνική Αστυνομία στη συγκέντρωση που γίνεται για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σημειώνεται ότι ο τρομοκράτης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να γίνονται ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

Συγκεκριμένα μεγάλη συγκέντρωση γίνεται στην Αθήνα με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται στην περιοχή για να μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση.

Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Τα επεισόδια στην συγκέντρωση

Ειδικότερα νέα συγκέντρωση υπέρ του πολυισοβίτη απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ με τη βοήθεια της αύρας η οποία πετούσε νερό προς τους διαδηλωτές επιχείρησαν να διαλύσουν τη διαδήλωση.

Η πλατεία Συντάγματος ήταν κλειστή για όλους τους πολίτες από τις αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να περάσουν στην Πανεπιστημίου μέσω της οδού Βαλαωρίτου. Εκεί υπήρξε η άμεση αντίδραση από την Αστυνομία, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου-λάμψης, ενώ χρησιμοποιήθηκε και το όχημα της αύρας.

Σημειώνεται πως από τις 16:30 έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα

Εξελίξεις για τον Δημήτρη Κουφοντίνα: Οξεία νεφρική ανεπάρκεια για τον τρομοκράτη

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, με τον τρομοκράτη να εμφανίζει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

Η εξέλιξη γνωστοποιήθηκε από το νοσοκομείο της Λαμίας στο οποίο νοσηλεύεται με το ιατρικό ανακοινωθέν να ξεκαθαρίζει πως «το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισης της» κατάστασης του πάλαι ποτέ μέλους της 17 Νοέμβρη, με παρέμβαση να πραγματοποιείται νωρίτερα από την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέα σοβαρά προβλήματα για την υγεία του

Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έχει ως εξής:

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share