Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον Βόλο: Ύποπτα κουτιά εντοπίστηκαν σε ταχυδρομείο

Έσπευσαν άμεσα οι Αρχές

5 Μαρτίου 2021 16:10
Συναγερμός στον Βόλο: Ύποπτα κουτιά εντοπίστηκαν σε ταχυδρομείο

Βόλος: Συναγερμός σήμανε στο Βόλο και συγκεκριμένα σε ταχυδρομείο διότι εντοπίστηκαν ύποπτα κουτιά μέσα σε αυτό με τις Αρχές να βρίσκονται στο σημείο.

Σημειώνεται ότι στην Πάτρα σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο με τον οδηγό της μοτοσικλέτας να "καρφώνεται" πάνω σε ένα αυτοκίνητο όπου και εκείνος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα στον Βόλο εντοπίστηκαν ύποπτα κουτιά όπου έχουν σπεύσει οι αρμόδιες υπηρεσίες για να ελέγξουν τα πακέτα για τυχόν εκρηκτικό μηχανισμό.

Εντοπίστηκαν ύποπτα κουτιά.

Βόλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα δύο ύποπτα κουτιά εντοπίστηκαν στο Κεντρικό Ταχυδρομείο του Βόλου με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός από τις 11 το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και έσπευσαν επί της λεωφόρου Δημητριάδος, όπου βρίσκεται το Ταχυδρομικό Μέγαρο, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και αφ΄ενός εκκένωσαν το πολυώροφο κτίριο και αφετέρου απέκλεισαν την περιοχή ιδίως από τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου για λόγους ασφαλείας.

Τα δύο μικρά δέματα προκάλεσαν τις υποψίες διότι βρέθηκαν μέσα σε κίτρινο ταχυδρομικό κουτί-υποδοχέα τυλιγμένα με ζελατίνη και χωρίς αποστολέα και παραλήπτη αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αστυνομικός σκύλος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου που έσπευσε, δεν μύρισε ή εντόπισε εκρηκτικά στα δύο ύποπτα δέματα και πλέον αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη με μικρό ρομπότ να παραλάβει και να εξετάσει ενδελεχώς τα δύο ύποπτα δέματα. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη έκρηξη σε διαμέρισμα - Βρισκόταν μέσα ένας ηλικιωμένος άνδρας (video)

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα όπου μέσα κατοικεί ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Σημειώνεται ότι σήμερα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή με τις Αρχές να σπεύδουν άμεσα ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας που διαμένει εκεί δεν έπαθε ευτυχώς τίποτα.

Μεγάλη ήταν η έκρηξη στο διαμέρισμα.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα έκρηξη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος από θαύμα δεν τραυματίστηκε.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες φθορές στα κουφώματα και το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η έκρηξη αποδίδεται σε οικιακό σκεύος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share