Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέες απειλές Κούγια: «Τα δήθεν θύματα του Λιγνάδη θα γίνουν κατηγορούμενοι»

Συνεχίζει τους εκφοβιασμούς ο ποινικολόγος

5 Μαρτίου 2021 16:02
Νέες απειλές Κούγια: «Τα δήθεν θύματα του Λιγνάδη θα γίνουν κατηγορούμενοι»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε νέα επίθεση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, με το δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη να μη σταματά τις απειλές και τους εκφοβισμούς προς όσους έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, τονίζοντας πως στο τέλος θα βρεθούν στη θέση του κατηγορούμενου.

Σε προσωπική του ανακοίνωση, ο γνωστός ποινικολόγος καταγγέλλει «αυτά που συμβαίνουν στο ανακριτικό γραφείο με τους δήθεν βιασμένους από τον εντολέα μου Δημήτρη Λιγνάδη – καταγγέλλοντες και την κα Ανακρίτρια που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις παράνομες παραλείψεις της προανακρίσεως και τα χοντροκομμένα ψέματα, δεν έχουν προηγούμενο».

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας, που σχολίασε και την νέα μήνυση, σημειώνει ότι με νέα αναφορά θα ενημερώσει τον Άρειο Πάγο «για όλες τις παρανομίες που συμβαίνουν εις βάρος του εντολέως μου μετά την απολογία του».

Αλέξης Κούγιας: Η νέα επίθεση για τους κατηγόρους του Δημήτρη Λιγνάδη

«Αυτός ο κατεξευτελισμός των νομίμων διαδικασιών, με τη συνδρομή των οποίων απονέμεται η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, σχετικά με τους κανόνες που διέπουν τη νόμιμη διερεύνηση των κατηγοριών, που έχουν κατασκευαστεί εις βάρος του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, πρέπει να σταματήσει.

Αυτά που συμβαίνουν στο ανακριτικό γραφείο με τους δήθεν βιασμένους από τον εντολέα μου Δημήτρη Λιγνάδη – καταγγέλλοντες και την κα Ανακρίτρια που προσπαθούν να καλύψουν όλες τις παράνομες παραλείψεις της προανακρίσεως και τα χοντροκομμένα ψέματα, δεν έχουν προηγούμενο.

Σήμερα, έγινε ακόμη μία χοντροκομμένη προσπάθεια για να σωθούν όλοι όσοι κατασκεύασαν αυτήν τη βρομερή σκευωρία.

Ό, τι και να κάνουν, όμως, το δίκαιο και η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος τα δήθεν θύματα και όσοι προσπαθούν να στηρίξουν αυτήν τη φαρσοκωμωδία, όποιοι κι αν είναι, θα βρεθούν όλοι κατηγορούμενοι.

Για όλες τις παρανομίες που συμβαίνουν εις βάρος του εντολέως μου μετά την απολογία του θα ενημερώσω τον Άρειο Πάγο με νέα αναφορά μου.

Την επόμενη εβδομάδα, σε ημέρα που θα μου επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου σε συνέντευξη τύπου θα ενημερώσω και όλα τα ΜΜΕ για όλα όσα έχουν συμβεί μετά την απολογία του εντολέως μου και την απέλπιδα προσπάθεια αυτών που κατασκεύασαν τις δύο κατηγορίες, αλλά και αυτών που συνεργάζονται μαζί τους για να διασωθεί ό, τι πλέον δεν σώζεται».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share