Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θάνατος 4χρονης Μελίνας: Αθώα κρίθηκε η αναισθησιολόγος!

Το ξέσπασμα του πατέρα της!

5 Μαρτίου 2021 15:27
Θάνατος 4χρονης Μελίνας: Αθώα κρίθηκε η αναισθησιολόγος!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θάνατος 4χρονης Μελίνας: Με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου η αναισθησιολόγος, που κατηγορείτο για τον θάνατο της μικρής Μελίνας κατά τη διάρκεια χειρουργείου ρουτίνας το 2015, κρίθηκε αθώα.

Η απόφαση ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, ο οποίος προχώρησε στην ανάλυση του σκεπτικού της απόφασης, τονίζοντας ότι προέκυψαν νέα ζητήματα λόγω της εξέτασης των πραγματογνωμόνων, όπως μεταδίδει το flashnews.gr.

Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε εκφράσει την άποψη να κριθεί εκ νέου ένοχη η αναισθησιολόγος. Η μικρή είχε χάσει τη ζωή της τον Δεκέμβριο του 2015 μετά από χειρουργείο ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η αναισθησιολόγος στην απολογία της είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία που ακολούθησε στο χειρουργείο. Είχε πει ότι έκανε ότι ήταν «ανθρωπίνως δυνατό» για να σώσει το παιδί, αλλά η Μελίνα παρουσίασε μία εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή.

Το ξέσπασμα του πατέρα

"Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά" ήταν τα πρώτα, οργισμένα λόγια του πατέρα της Μελίνα, Μάνου Παρασκάκη.

«Βάζω το χέρι μου στην καρωτίδα και...» - Όσα είπε στην απολογία της για το θάνατο της μικρής Μελίνας η κατηγορουμένη αναισθησιολόγος

Στο εδώλιο κάθεται σήμερα η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας το 2015. Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα και του Γιώργου Σόμπολου η αναισθησιολόγος, είπε μεταξύ άλλων στην απολογία της. Παράλληλα, συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην Κρήτη έχουν έρθει στο φως για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας

«Με τα παιδιά προσέχουμε πάρα πολύ, είμαστε σε συναγερμό… Ξαφνικά νιώθω ότι οι ανάσες είναι πιο μικρές. Βλέπω τις ενδείξεις του οξυγόνου να πέφτουν και αμέσως φωνάζω «σταματάμε, διασωληνώνουμε τώρα». Ήμουν εκτός αίθουσας και ξαφνικά ακούω «έλα μέσα γρήγορα». Ακούω με το στηθοσκόπιο ότι έχει υγρά στους πνεύμονες. Το παιδί είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, είχε βγάλει εξανθήματα σε ολόκληρο το σώμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η απάντηση της οικογένειας στην αναισθησιολόγο

Το σπαρακτικό βίντεο που έφτιαξε ο παππούς της

Παλιές ευτυχισμένες στιγμές στο βίντεο που έφτιαξε ο παππούς της 4χρονης

Η μητέρα της μικρής Μελίνας γράφει και συγκλονίζει...

Ο καλά κρυμμένος θησαυρός της ψυχής της, η στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με τη δίδυμη αδελφή της στην οποία έπρεπε να εξηγήσει γιατί η Μελίνα έγινε... άγγελος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share