Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βέροια: Γρονθοκόπησε ντελιβερά επειδή καθυστέρησε την παραγγελία!

Ρε είσαι τρελός ρε;

5 Μαρτίου 2021 09:46
Βέροια: Γρονθοκόπησε ντελιβερά επειδή καθυστέρησε την παραγγελία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Βέροια το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, με έναν διανομέα να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από πελάτη επειδή άργησε να του παραδώσει την παραγγελία.

Σύμφωνα με το inveria.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στο αρχαιολογικό μουσείο, όταν ο άνδρας που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισε να χτυπά τον ντελιβερά.

Γρονθοκόπησε ντελιβερά επειδή καθυστέρησε την παραγγελία

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ηρέμησαν τα πνεύματα, ενώ ο άνδρας που έριξε γροθιά στον διανομέα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο περιστατικό φαίνεται πως δεν δόθηκε συνέχεια από το θύμα της επίθεσης.

Φίλος ντελιβεράς απολύθηκε γιατί έτρωγε τις παραγγελίες! (video)

Η εταιρεία διανομής φαγητού Zomato στην Ινδία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της επειδή ένας από τους υπαλλήλους της πιάστηκε on camera να καταναλώνει τις παραγγελίες τους.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στην πόλη Μαντουράι της νότιας Ινδίας, ο ντελιβεράς με τα ρούχα της δουλειάς διακρίνεται να καταναλώνει κάποια από τα φαγητά που έπρεπε να παραδώσει. Τσιμπάει από λίγο, κλείνει το κουτί με το φαγητό και δοκιμάζει το επόμενο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ο πεινασμένος ντελιβεράς έχει πια απολυθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share