Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη έκρηξη σε διαμέρισμα - Βρισκόταν μέσα ένας ηλικιωμένος άνδρας (video)

Αρκετά μεγάλες είναι οι υλικές ζημιές

4 Μαρτίου 2021 13:16
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη έκρηξη σε διαμέρισμα - Βρισκόταν μέσα ένας ηλικιωμένος άνδρας (video)

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όταν σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα όπου μέσα κατοικεί ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Σημειώνεται ότι σήμερα σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή με τις Αρχές να σπεύδουν άμεσα ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας που διαμένει εκεί δεν έπαθε ευτυχώς τίποτα.

Μεγάλη ήταν η έκρηξη στο διαμέρισμα.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα έκρηξη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εντός του διαμερίσματος βρισκόταν ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος από θαύμα δεν τραυματίστηκε.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες φθορές στα κουφώματα και το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η έκρηξη αποδίδεται σε οικιακό σκεύος.

Δείτε το βίντεο:

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας που διαμένουν στρατιωτικοί

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη όπου εξερράγη εμπρηστικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας που διαμένουν στρατιωτικοί.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες είχε σημειωθεί μία έκρηξη στο Γουδή όπου είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε ATM τράπεζας.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη μία έκρηξη που έγινε σε είσοδο πολυκατοικίας προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες.

Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της έκρηξης

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/2) λίγο μετά τη μία και μισή στην αστυνομία της Θεσσαλονίκης για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή Φάληρο.

Ο μηχανισμός αποτελούνταν από δύο γκαζάκια και μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην τζαμαρία της εισόδου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στην πολυκατοικία διαμένουν στρατιωτικοί.

Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συνέλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού για εργαστηριακή εξέταση και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές, ωστόσο, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους. Τις έρευνες γα το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share