Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις Σέρρες: Ηλικιωμένος άνδρας εξαφανίστηκε όταν πήγε για περπάτημα

Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του

4 Μαρτίου 2021 12:23
Συναγερμός στις Σέρρες: Ηλικιωμένος άνδρας εξαφανίστηκε όταν πήγε για περπάτημα

Σέρρες: Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι συναγερμός επικρατεί στου Ψυρρή, καθώς οι Αρχές βρίσκονται στο πόδι εξαιτίας της εξαφάνισης της 16χρονης Παναγιώτας.

Συγκεκριμένα στις Σέρρες οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση ενός ηλικιωμένου άνδρα όπου βγήκε για να περπατήσει και εξαφανίστηκε.

Έχουν ξεκινήσει έρευνες οι Αρχές.

Σέρρες: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε στις Σέρρες για την εξαφάνιση 85χρονου από το Αηδονοχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο ηλικιωμένος βγήκε για περπάτημα περίπου στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης και από τότε αγνοείται.

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της ίδια ημέρας, η κόρη του αποφάσισε να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πατέρα της.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου άνδρα συμμετέχουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με αστυνομικό σκύλο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και εθελοντές.

Υπόθεση Lamanif: Σαδομαζοχιστικό σ#ξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική - Σκοτεινό κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού ράπερ (Video)

Η υπόθεση της πολυήμερης εξαφάνισης του ράπερ Lamanif είχε αίσιο τέλος. Ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας φτάνει στα ίχνη ενός σκοτεινού κυκλώματος το οποίο περιλαμβάνει ναρκωτικά, ακραίο σ#ξ και εκβιασμούς.

Σαδομαζοχιστικό σ#ξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική. Σε αυτό το σκοτεινό τρίπτυχο καταλήγει η έρευνα των αστυνομικών οι οποίοι προσπαθούν να διαπιστώσουν τον μηχανισμό του εκβιασμού που κρύβεται πίσω από την ψυχολογική κατάρρευση και την πρόσκαιρη εξαφάνιση του νεαρού ράπερ από την Θεσσαλονίκη.

Ο Μάνος Σφακιανάκης, πρόεδρος του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας, μίλησε στο Star και δήλωσε για το θέμα: «Αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο, είναι το σ#ξ τόρσιον, είναι οι εκβιασμοί μετά από ερωτικές πράξεις. Είναι ένα φαινόμενο που δυστυχώς έχει να κάνει με νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια τα οποία εκβιάζονται είτε για να δώσουν χρήματα, είτε για να κάνουν πράξεις και κάποια πράγματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα ο μουσικός, ο οποίος προς το παρόν αγωνίζεται ακόμα να συνέλθει από την περιπέτεια που πέρασε θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα υποβάλει μηνύσεις.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας το σκοτεινό κύκλωμα

Ο 24χρονος τράπερ Λαμανίφ που βρέθηκε μπλεγμένος στην δίνη του ανελέητου πολέμου για την κυριαρχία στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, δεν άντεξε την δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο το οποίο ανέτρεπε το σκληρό του προφίλ απαθανατίζοντας τον σε υποτακτικές ερωτικές σκηνές με αφέντρα του σ#ξ.

Η δίωξη εκβιαστών εκτιμά ότι η έρευνα της υπόθεσης θα ξεπεράσει τα στενά όρια της Θεσσαλονίκης και θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Στόχος των αρχών είναι να σπάσουν τη σιωπή ώστε να αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά αυτού του περιθωριακού κόσμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share