Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας

Υπήρχε συγκεκριμένο άτομο που ήθελαν να στοχεύσουν

4 Μαρτίου 2021 10:34
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στη Θεσσαλονίκη σήμανε ισχυρός συναγερμός μετά από εμπρηστική επίθεση που έγινε με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες είχε γίνει ακόμη μία επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας όπου διέμεναν σε αυτή στρατιωτικοί και έγιναν αρκετές ζημιές.

Συγκεκριμένα υπήρχε συγκεκριμένο άτομο όπου ήθελαν να χτυπήσουν από ότι φαίνεται οι άγνωστοι που τοποθέτησαν τα γκαζάκια στην πολυκατοικία.

Ακόμη μία εμπρηστική επίθεση.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης

Ειδικότερα γκαζάκι και εύφλεκτο υλικό τοποθέτησαν άγνωστοι σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Το περιστατικό έγινε στις 11.30 χθες το βράδυ, στην οδό Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 1.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΜΠΕ- διαμένει υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Το περιστατικό διερευνάται από την Κρατική Ασφάλεια.

Είχε προηγηθεί, ένα 24ωρο νωρίτερα, επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (γκαζάκι) στη Χαριλάου, στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει συνταξιούχος αρεοπαγίτης.

Συναγερμός: Επίθεση με μολότοφ στο Δημαρχείο του Μοσχάτου

Συναγερμός σήμανε για τις Αρχές για ακόμη μια φορά στις τελευταίες μέρες, αφού επίθεση πραγματοποιήθηκε με μολότοφ στο Δημαρχείο του Μοσχάτου από αγνώστους τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/2).

Οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες του δημαρχείου στο Μοσχάτο και πέταξαν μέσα μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο ληξιαρχείο του κτιρίου, ενώ προ ωρών έγινε επίθεση και στο «Ίδρυμα Μητσοτάκη».

Επίθεση με μολότοφ στο Μοσχάτο: Η τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής για το συμβάν

Η επέμβασης της πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα.

«Γύρω στις 03:30 έγινε το χτύπημα. Έχουμε μικροζημιές. Μας κάνει φοβερή εντύπωση γιατί επέλεξαν να χτυπήσουν το δημαρχείο μας. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας. Δεν έχουμε ανοιχτές πληγές με κανέναν, είμαστε ένας ήσυχος δήμος» σημείωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ντερέκας, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share