Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Απίθανο περιστατικό : Πήγε στο ΙΚΑ και του είπαν ότι… έχει παιδί

Απίστευτο και όμως αληθινό!

3 Μαρτίου 2021 15:42
Απίθανο περιστατικό : Πήγε στο ΙΚΑ και του είπαν ότι… έχει παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηράκλειο: Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Μόνο στην Ελλάδα περιστατικά σαν και αυτό που συνέβη στην Κρήτη προκαλούν γέλιο αλλά και οργή. Ένας 45ρονος από το Ηράκλειο, ανύπαντρος και χωρίς να έχει παιδιά ανακάλυψε ότι στα μητρώα του ΙΚΑ τον είχαν χρίσει… πατέρα ενός μικρού κοριτσιού!

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (25/2) όταν ο 45χρονος ήθελε να κάνει κάποιες εξετάσεις και επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι ήταν ανασφάλιστος. Ο 45χρονος έπεσε από τα σύννεφα καθώς είναι μισθωτός εργαζόμενος και καταβάλλει κάθε μήνα τις εισφορές του.

Η επόμενη κίνησή του λοιπόν ήταν να επισκεφτεί τα γραφεία του ΙΚΑ προκειμένου να δει τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί το σύστημα τον βγάζει ανασφάλιστο. Οι υπάλληλοι είδαν ότι πρόκειται για λάθος και το πρόβλημα μέσα σε δύο λεπτά είχε τακτοποιηθεί. Παράλληλα σε μια δήλωση βόμβα για τον κορωνοϊό προχώρησε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης

Άντρας πήγε στο ΙΚΑ και του είπαν ότι έχει παιδί

Τι είπε ο λογιστής στον 45χρονο άντρα

Όμως, οι «αποκαλύψεις» για τον 45χρονο Ηρακλειώτη δεν τελείωσαν εκεί… Όταν o ίδιος ασφαλισμένος ζήτησε από τον λογιστή του να του βγάλει ένα αντίγραφο της ασφαλιστικής του εισφοράς εξηγώντας του μάλιστα και τι είχε προηγηθεί, ο λογιστής τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα τώρα είναι πιο… περίπλοκο.

Στο ενημερωτικό της ασφαλιστικής του ικανότητας φαίνεται να έχει ένα παιδί! Ένα κοριτσάκι που είχε γεννηθεί το 2017. Ο «ταλαιπωρημένος ασφαλισμένος» προσπαθεί εκ νέου να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του ΙΚΑ προκειμένου να διορθώσουν και πάλι το λάθος τους.

«Είναι για γέλια όλη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι τόσο η ταλαιπωρία αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν μπορώ να επισκεφτώ τις υπηρεσίες για να διορθωθεί το λάθος και στα τηλέφωνα που προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους υπάλληλους στο ΙΚΑ κανείς δεν το σηκώνει» τονίζει στο cretapost ο 45χρονος ο οποίος ψάχνει να βρει απεγνωσμένα άκρη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share