Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Κερατσίνι: Φωτιά ξέσπασε σε ξύλινο οικίσκο

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές

3 Μαρτίου 2021 09:17
Συναγερμός στο Κερατσίνι: Φωτιά ξέσπασε σε ξύλινο οικίσκο

Κερατσίνι: Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν φωτιά ξέσπασε στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα σε ξύλινη κατασκευή στην προβλήτα Καρβουνόσκαλα.

Σημειώνεται ότι στο Κερατσίνι το απόγευμα της Δευτέρας 1η Μαρτίου βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του με την μητέρα του να καλεί άμεσα βοήθεια.

Συγκεκριμένα στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά έσπευσε το Λιμενικό και η Πυροσβεστική όπου και κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να ελέγξουν την κατάσταση.

Φωτιά ξέσπασε στο Κερατσίνι.

Κερατσίνι: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τρίτη 2 Μαρτίου σε ξύλινο οικίσκο εμβαδού περίπου 30 τ.μ στην προβλήτα “ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΚΑΛΑ” του λιμένα Ικονίου Κερατσινίου. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική που προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργούν οι λιμενικές αρχές.

Συναγερμός στη Κορινθία: Γυναίκα "έχασε" τη ζωή της από φωτιά

Φωτιά: Συναγερμός είχε σημάνει στην Κορινθία όταν ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία με αποτέλεσμα η γυναίκα που διέμενε μέσα σε αυτό να χάσει τη ζωή της.

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανάσυρση του πτώματος του νεκρού άνδρα που είχε χαθεί στη Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στην μονοκατοικία της στην Κορινθία με την Πυροσβεστική να είναι στο σημείο.

Μεγάλη φωτιά.

Φωτιά: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα απανθρακωμένη ανασύρθηκε 77χρονη από μονοκατοικία στο χωριό Αλαμάνο στην Κορινθία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί στο σπίτι λόγω φθοράς σε οικιακές συσκευές, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες, με 3 αυτοκίνητα, ενώ υπήρξε και παρουσία του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Η 77χρονη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, με τα ακριβή αίτια του θανάτου της να αναμένεται να διαπιστωθούν, μετά τα όσα προβλέπονται απ’ τη σχετική νομοθεσία.

Προανάκριση διενέργησε το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share