Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής στο Κερατσίνι

Τι αναφέρει η μητέρα του άτυχου μαθητή

2 Μαρτίου 2021 18:04
Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής στο Κερατσίνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας 15χρονος μαθητής στο Κερατσίνι, το απόγευμα της Δευτέρας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε να σπεύσει σε σπίτι, που φώναζαν «βοήθεια». Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο, είδαν ότι το παιδί είχε κρεμαστεί από το πόμολο μιας ντουλάπας.

Αν και προσπάθησαν να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος ήταν νεκρός. Ο 15χρονος εντοπίστηκε από τη μητέρα του, που σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ότι για την πράξη του φταίνε τα βιντεοπαιχνίδια. Ωστόσο δείτε και την συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά - «Ποιος αφαίρεσε το γέλιο σου;»

Αυτοκτόνησε μαθητής στο Κερατσίνι

32χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της!

32χρονη δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον ομαδικό βιασμό της με αποτέλεσμα να δίνει τέλος στη ζωή της. Η Βρετανή Nicola McIntyre έδινε μάχη με τον ψυχισμό της μετά το τραγικό γεγονός που της συνέβη και προκαλεί αποτροπιασμό. Ενώ, ένα φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην πόλη Νίζνι της Ρωσίας, όπου ένας 35χρονος έσφαξε τη σύντροφό του και στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε τη 12χρονη κόρη της!

«Η καλή, γλυκιά και πολύ αστεία» μαμά, όπως την περιγράφουν στην εφημερίδα The Sun οι δύο αδερφές της, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αγγλία. Είχε πάρει όλα τα χάπια της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε.

Η αδερφή της, Sarah McIntyre, λέει τώρα πως η Nicola ήταν η ψυχή των οικογενειακών συγκεντρώσεων, μια γυναίκα γεμάτη ζωή και αγάπη. Της συνέβησαν όμως πολλά στη ζωή της.

32χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της

Στα 4 της είδε τους γονείς της να χωρίζουν και το διαζύγιο «άλλαξε τον κόσμο της», λέει η Sarah. Στα 16 της εγκατέλειψε το σχολείο για να γίνει κομμώτρια. Κάποια στιγμή απέκτησε έναν γιο, αλλά η σχέση της με τον πατέρα του χάλασε.

Μετακόμισε σε νέο σπίτι με το παιδί της και αργότερα γνώρισε τον τελευταίο της σύντροφο. Μέσα σε όλα, ήταν και οι αναλαμπές από τον φριχτό ομαδικό βιασμό της, όπως δήλωσε στο δικαστήριο για τα αίτια της αυτοκτονίας της η άλλη αδερφή της, Hayley Todd.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share