Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ελληνική εταιρεία έδωσε μπόνους 2.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενό της

Ασύλληπτο - Για ποια εταιρεία πρόκειται;

2 Μαρτίου 2021 14:45
Ελληνική εταιρεία έδωσε μπόνους 2.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί φέτος να μην έγινε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όμως ο Πρόεδρος της εταιρείας επιφύλασσε μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη για τους εργαζόμενους.

Ο λόγος για την εταιρεία Agroinvest στην Ανατολική Φθιώτιδα, η οποία παρά τη συνεχιζόμενη επιδείνωση του οικονομικού κλίματος και των προκλήσεων που δημιουργεί στη λειτουργία της αγοράς η κρίση του κορωνοϊού, η Διοίκηση αποφάσισε για άλλη μια χρονιά να δώσει bonus σε κάθε εργαζόμενό της 2.500€.

Το συνολικό ποσό σε 562.500 ευρώ, αφού η εταιρεία απασχολεί συνολικά 225 εργαζόμενους.

«Για εμάς οι εργαζόμενοι ήταν, είναι και θα είναι η «ψυχή» της εταιρείας, γι αυτό πάρα τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, συνεχίζουμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο….», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της «Agroinvest» Γιάννης Βογιατζης.

 Ελληνική εταιρεία έδωσε μπόνους 2.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενό της

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζόμενων Νίκος Χάδος ευχαρίστησε τη Διοίκηση της εταιρείας και προσωπικά τον κ. Γιάννη Βογιατζή, τονίζοντας ότι εκτός από εξαιρετικός εργοδότης, πάνω απ όλα είναι Άνθρωπος, και αυτό το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην πράξη, αφού ήταν πάντα δίπλα στον εργαζόμενο υλικά και ηθικά, όταν χρειαζόταν.

Στην επόμενη φώτο είναι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, ο Πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Βογιατζής και ο πρόεδρος των εργαζόμενων Νίκος Χάδος, από την περσινή εκδήλωση της κοπής πίτας της «Agroinvest», όπου επίσης είχε δοθεί αντίστοιχο μπόνους στους εργαζόμενους, με τον Μητροπολίτη να λέει δια μικροφώνου: «Μήπως μπορείτε να με προσλάβετε κι εμένα στην εταιρεία;»

Επιχειρήσεις: Δύο λόγια για την Agroinvest

Η εταιρεία «Agroinvest», είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο υγιείς Ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο των βιοκαυσίμων και τροφίμων στη χώρα μας.

Η επιχείρηση αναπτύσσει ευρύτατες δραστηριότητες και διαθέτει μεγάλο παραγωγικό δυναμικό και ιδιόκτητες λιμενικές εγκαταστάσεις, οι οποίες της προσδίδουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η βιομηχανική μονάδα της βρίσκεται στην ανατολική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο Αχλάδι Στυλίδας, σε έκταση 250 στρεμμάτων, όπου λειτουργούν οκτώ γραμμές παραγωγής, υποστηριζόμενες από μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και το ιδιόκτητο λιμάνι.

Μπόνους χρήματα

Στις παραδοσιακές δραστηριότητες της Agroinvest περιλαμβάνονται η παραγωγή και εμπορία σπορελαίων κατεργασμένων και ακατέργαστων, σογιάλευρων, ηλιάλευρων, κραμβάλευρων, απλών και σύνθετων ζωοτροφών, καθώς επίσης αλεύρων για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική. Η εταιρεία ασχολείται επίσης, συχνά, με την εμπορία δημητριακών, κυρίως για την παραγωγή ζωοτροφών.

Επίσης, έχει εισέλθει δυναμικά και στην παραγωγή βιοκαυσίμων, στην οποία οφείλει πλέον το αναλογικά μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της, καθώς το 2017 στην κρατική κατανομή της παραγωγής βιοντίζελ έλαβε ποσοστό 23,76%, το μεγαλύτερο από κάθε άλλη εταιρεία. Επίσης, διαθέτει μονάδα πάχυνσης ψαριών στη θέση Θυνί Αργολίδας. Ακόμη, δραστηριοποιείται και στην εμπορία λιπασμάτων. Εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής και έχει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και υποκαταστήματα στο Πλατύ Ημαθίας και στο Κρανίδι Αργολίδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share