Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Κατατέθηκε αίτημα για έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις...

2 Μαρτίου 2021 13:27
Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Κατατέθηκε αίτημα για έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με κατάλογο μαρτύρων, αλλά και αίτημα κατάσχεσης ψηφιακών δεδομένων του Δημήτρη Λιγνάδη, προσήλθε στο γραφείο της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος του 25χρονου που η μήνυσή του πυροδότησε τις εξελίξεις σε βάρος του καλλιτέχνη. Παράλληλα, σε θάλαμο απομόνωσης στις φυλακές Τρίπολης μαζί με άλλους δύο κρατούμενους βρίσκεται για πέμπτη ημέρα ο σκηνοθέτης-ηθοποιός.

Ο δικηγόρος προσκόμισε στη δικαστική λειτουργό κατάλογο μαρτύρων που, όπως είπε, έχουν να εισφέρουν στην έρευνα κρίσιμα στοιχεία και συγκεκριμένα περιστατικά. Παράλληλα, ο κ. Βλάχος υπέβαλε στην ανακρίτρια αίτημα, προκειμένου να κατασχεθούν με στόχο να ελεγχθούν τα ψηφιακά δεδομένα του κατηγορούμενου καλλιτέχνη.

«Στο πλαίσιο της υποχρέωσης να στηρίξουμε την κατηγορία, εισέφερα σήμερα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία. Έναν κατάλογο μαρτύρων, οι οποίοι θα έρθουν να καταθέσουν κρίσιμα περιστατικά, καθώς και ένα αίτημα για κατάσχεση των ψηφιακών δεδομένων του κατηγορούμενου, προκειμένου να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ, ως προς το περιεχόμενο τους ή ως προς τυχόν παρεμβάσεις που έχουν γίνει», δήλωσε ο κ. Βλάχος εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου.

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Φωτογραφίες με τον ίδιο και τον τότε ανήλικο Αιγύπτιο! (Video)

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Δύο φωτογραφίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας zougla.gr και της εκπομπής t-live, στις οποίες απεικονίζεται ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον ανήλικο τότε Αιγύπτιο που τον κατηγορεί για βιασμό.

Στις φωτογραφίες λοιπόν βλέπουμε τον ηθοποιό να είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, και να αγκαλιάζει τον τότε 17χρονο, μετά την παράσταση «Ριχάρδος».

Η τρίτη φωτογραφία ωστόσο που βγήκε στο φως δείχνει τον Αιγύπτιο να βρίσκεται στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, φορώντας το εσώρουχο του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share