Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Υπόθεση Lamanif: Συνελήφθη η 30χρονη «αφέντρα» που κατηγορείται από τον ράπερ για εκβιασμό

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και για κατοχή ναρκωτικών

2 Μαρτίου 2021 12:55
Υπόθεση Lamanif: Συνελήφθη η 30χρονη «αφέντρα» που κατηγορείται από τον ράπερ για εκβιασμό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η "αφέντρα" που κατηγορείται ότι εκβίαζε τον ράπερ Lamanif. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr, η 30χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στην παραλία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί το τμήμα εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τις καταγγελίες του ράπερ, Lamanif ότι εκβιάστηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εξαφανιστεί.

Ράπερ Lamanif

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, σε σωματικό έλεγχο που έγινε στην γυναίκα βρέθηκε επάνω της ποσότητα κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. Επίσης, κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνό της και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της, που θα εξεταστούν, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, για τον οποίο την κατηγορεί ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας.

Υπόθεση Lamanif: Σαδομαζοχιστικό σ#ξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική - Σκοτεινό κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού ράπερ (Video)

Η υπόθεση της πολυήμερης εξαφάνισης του ράπερ Lamanif είχε αίσιο τέλος. Ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας φτάνει στα ίχνη ενός σκοτεινού κυκλώματος το οποίο περιλαμβάνει ναρκωτικά, ακραίο σ#ξ και εκβιασμούς.

Σαδομαζοχιστικό σ#ξ, ναρκωτικά και σκληρή μουσική. Σε αυτό το σκοτεινό τρίπτυχο καταλήγει η έρευνα των αστυνομικών οι οποίοι προσπαθούν να διαπιστώσουν τον μηχανισμό του εκβιασμού που κρύβεται πίσω από την ψυχολογική κατάρρευση και την πρόσκαιρη εξαφάνιση του νεαρού ράπερ από την Θεσσαλονίκη.

Ο Μάνος Σφακιανάκης, πρόεδρος του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας, μίλησε στο Star και δήλωσε για το θέμα: «Αυτό είναι ένα νέο φαινόμενο, είναι το σ#ξ τόρσιον, είναι οι εκβιασμοί μετά από ερωτικές πράξεις. Είναι ένα φαινόμενο που δυστυχώς έχει να κάνει με νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια τα οποία εκβιάζονται είτε για να δώσουν χρήματα, είτε για να κάνουν πράξεις και κάποια πράγματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα ο μουσικός, ο οποίος προς το παρόν αγωνίζεται ακόμα να συνέλθει από την περιπέτεια που πέρασε θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα υποβάλει μηνύσεις.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας το σκοτεινό κύκλωμα

Ο 24χρονος τράπερ Λαμανίφ που βρέθηκε μπλεγμένος στην δίνη του ανελέητου πολέμου για την κυριαρχία στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, δεν άντεξε την δημοσιοποίηση ενός ροζ βίντεο το οποίο ανέτρεπε το σκληρό του προφίλ απαθανατίζοντας τον σε υποτακτικές ερωτικές σκηνές με αφέντρα του σ#ξ.

Η δίωξη εκβιαστών εκτιμά ότι η έρευνα της υπόθεσης θα ξεπεράσει τα στενά όρια της Θεσσαλονίκης και θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Στόχος των αρχών είναι να σπάσουν τη σιωπή ώστε να αποκαλυφθούν τα κρυμμένα μυστικά αυτού του περιθωριακού κόσμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share