Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Και να πληρώσουμε 300 ευρώ δεν λέει τίποτα» - Μερακλής δεν πτοείται από τα πρόστιμα ενόψει Τσικνοπέμπτης (Video)

«Το κράτος θα μας τα ξαναδώσει...»

2 Μαρτίου 2021 11:56
«Και να πληρώσουμε 300 ευρώ δεν λέει τίποτα» - Μερακλής δεν πτοείται από τα πρόστιμα ενόψει Τσικνοπέμπτης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας ηλικιωμένος στην Τρίπολη ετοιμάζεται να περάσει κανονικά με την παρέα του, την Τσικνοπέμπτη. Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος του Super TV του είπε για το ενδεχόμενο να πέσει πρόστιμο, εκείνος φάνηκε απτόητος να λέει: «Θα πληρώσουμε και 300 ευρώ, δεν λέει τίποτα. Στο κράτος τα πληρώνουμε, δεν είναι ότι τα πληρώνουμε κάπου αλλού. Το κράτος θα μας τα ξαναδώσει».

Ενώ, άκρως αποκαλυπτική ήταν μια από τις διαδηλώτριες που έδωσαν το «παρών» σε συγκέντρωση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Εύβοια: Αστυνομικοί έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο σε ψαρά και αυτός το έβαλε για δόλωμα στο καλάμι (Video)

Ένας ψαράς στην Εύβοια βρήκε τρόπο για να του φανεί χρήσιμο το πρόστιμο των 300 ευρώ που του έκοψαν αστυνομικοί επειδή ψάρευε με καλάμι.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο ψαράς την έκανε δόλωμα! Xωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά πήρε την κλήση και αφού την δόλωσε στο αγκίστρι του καλαμιού, το πέταξε στη θάλασσα για να δει αν θα τσιμπήσει κάτι.

Όπως είπε και ο ίδιος στο eviazoom: «Μόλις δόλωσα 300 ευρώ κλήση για να δούμε τι θα βγάλουμε…». Επίσης, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, η καταγγελία που έγινε ότι η ΕΛ.ΑΣ έριξε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε άνθρωπο που γύριζε από αιμοδοσία.

Δείτε το βίντεο:

«Η ζωή για μένα είναι δύσκολη. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου» - Συγκινεί η γιαγιά που της έκοψαν πρόστιμο

Μια περιπέτεια έζησε 80χρονη γιαγιά από τη Φθιώτιδα, στην οποία επιβλήθηκε, χθες, πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Το πρόστιμο διαγράφηκε με παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, που επικοινώνησε με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας.

Μιλώντας στην εκπομπή T LIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου, η κ. Μαρία ευχαρίστησε όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν.

«Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με κατάλαβε και μου στάθηκε. Δεν θέλω λεφτά. Πήγαινα για να περνάω την ώρα μου», είπε.

«Έχω μια κόρη, αλλά ζει μακριά με την οικογένειά της. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου. Προσπαθώ μόνη μου να κάνω ό,τι μπορώ», ανέφερε.

Συγκινεί η γιαγιά που της έκοψαν πρόστιμο

Έχασε σε τροχαίο τα δύο παιδιά και τον εγγονό της

Η ζωή έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην κ. Μαρία, που έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Μετά και το χαμό του εγγονού της, δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς, την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί, ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, κατάφεραν να τη σώσουν.

«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή», λέει με δάκρυα στο LamiaReport.

Τα τελευταία χρόνια, η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της, ενώ απαγορεύεται η παραμονή πελατών λόγω κορωνοϊού στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο επιχειρήσεων εστίασης. Για τους παραβάτες προβλέπεται πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ η «καμπάνα» για την επιχείρηση ανέρχεται έως τις 3.000 ευρώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share