Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου

Ανείπωτη τραγωδία - Πως συνέβη το μοιραίο

2 Μαρτίου 2021 09:41
Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Πατρών-Πύργου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών. Θύμα ένας αστυνομικός, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ στην Πύργου – Πατρών, στα Χανάκια. Επίσης, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ραφήνα από τον χαμό 19χρονου σε τροχαίο.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο. Η σύγκρουση, σύμφωνα με το patrisnews, ήταν σφοδρότατη, και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο

Ο άντρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αιγάλεω: Ο Youtuber κατέγραφε με κάμερα το τροχαίο - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Τροχαίο: Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός ήθελε να δοκιμάσει ένα παράτολμο κόλπο για λίγα views… Φως στα αίτια του δυστυχήματος στην Περιφερειακή Αιγάλεω, με θύματα δυο άνδρες 25 και 30 ετών, προσπαθεί να ρίξει η Αστυνομία. Σύμφωνα με το Star, ένα παράτολμο κόλπο που ήθελαν να κάνουν με τις μηχανές τους, φαίνεται πως είναι η αιτία που οδήγησε τον youtuber Αντρέα Ρίγκο και τον φίλο του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δύο νεαροί ηλικίας 25 και 30 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ήθελαν να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο πηγαίνοντας αντίθετα, όμως δυστυχώς, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο youtuber Αντρέας Ρίγκο, είχε ανοιχτή την κάμερά του, για να καταγράψει το «κόλπο» που ήθελαν να κάνουν οι δύο φίλοι, ενώ ανέβαζε και συχνά στο διαδίκτυο βίντεο με τη μηχανή του. Παράλληλα δείτε και άλλο ένα τροχαίο που έγινε στην Χαλκιδική και βρήκε τραγικό θάνατο ένας άνδρας.

Ο Youtuber κατέγραφε με κάμερα το τροχαίο

Αιγάλεω: Έτσι έγινε το τραγικό συμβάν με δύο νεαρούς νεκρούς

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (23/2) στην περιφερειακή του Αιγάλεω. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι μηχανές μεγάλου κυβισμού στις οποίες επέβαιναν οι δύο νεαροί συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα και οι δύο οδηγοί.

Τροχαίο στο Αιγάλεω

Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, ήταν γνωστός YouTuber, φέρνοντας θλίψη στον κόσμο του διαδικτύου, με μια σπουδαία προσωπικότητα του παγκοσμίου αθλητισμού αυτή τη στιγμή να παλεύει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share